Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Boek een van deze unieke vergaderlocaties in Woerden

Bij Napkins kun je terecht voor de meest unieke en inspirerende vergaderlocaties in Woerden! Hier kun je terecht voor alle benodigdheden om op een zorgeloze manier te kunnen vergaderen. Ook kun je hier terecht om zakelijke afspraken in te plannen onder het genot van een voortreffelijke lunch. Ben je op zoek naar een plek om comfortabel te kunnen flexwerken? Ook dan kun je terecht in de lunchroom! Zo geniet je van een fijne werkplek in een andere omgeving én overheerlijke gerechten.

Zorgeloos vergaderen in een compleet uitgeruste en inspirerende ruimte

Op deze unieke vergaderlocaties in Woerden kun je altijd op efficiënte wijze vergaderen. Iedere vergaderruimte is dan ook standaard inbegrepen met een beamer, flip-over en gratis wifi. Het (basis) vergaderarrangement is volledig uitgerust met koffie, thee, tafelwater en fruit. Heb je behoefte aan een lekkere lunch in de pauze? Geniet dan van een voortreffelijke maaltijd tussen de vergaderingen door in de sfeervolle lunchroom!

Kies voor een unieke vergaderlocatie op een centrale locatie

De unieke vergaderlocaties in Woerden zijn goed bereikbaar voor de gehele Randstad. De unieke vergaderlocaties bevinden zich namelijk op loopafstand van het station in Woerden. Daarnaast is Napkins gelegen op minder dan een kilometer van de A12. Parkeren is ook nog eens helemaal gratis! Ben je op zoek bent naar een inspirerende vergaderruimte op een centrale ligging? Boek dan zeker een van de unieke vergaderlocaties bij Napkins in Woerden!

Ontdek meer over de mogelijkheden van deze vergaderlocatie

Door te vergaderen bij Napkins ben je toch even in een andere omgeving, wat zorgt voor meer inspiratie en goede ideeën – én je geniet van overheerlijke maaltijden. Wens je meer informatie over het boeken van een inspirerende vergaderruimte en de mogelijkheden? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust eens contact op met de medewerkers van deze vergaderlocatie. Ze vertellen je graag meer!