Breng een bezoek aan het gezelligste restaurant van Oss!

Squire-artists

Voor iedere maaltijd kan je aanschuiven bij Brasserie La Colline te Oss. Ontbijt, lunch, diner en zelfs voor een borrelavond met vrienden of collega’s kun je hier terecht. In dit restaurant in Oss serveren ze goed en lekker eten zonder ingewikkelde opsmuk. Voor perfect gebakken steak met friet ben je hier bijvoorbeeld aan het juiste adres. Heb je een speciale gelegenheid die vraagt om een groot feest? Dan zorgt La Colline graag voor een feestelijk diner voor jou en al je gasten. Iedereen zal zeker smullen van alle heerlijke hapjes en drankjes.

Kom eten bij een echt familiebedrijf

De familie Jordaans is een echte horecafamilie die al 47 jaar actief is in Oss. La Colline is het resultaat van een grote droom van Koos Jordaans. Hij wilde in Oss graag een brasserie beginnen, die was geïnspireerd op de grand-cafés in Frankrijk. In 2000 opende La Colline haar deuren en kwam deze droom uit. Sindsdien zijn in dit restaurant in Oss veel verhalen gedeeld én veel nieuwe begonnen. Zo zijn er heel wat huwelijksaanzoeken gedaan, ideeën ontstaan en veel jubilea gevierd. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is iedereen hier welkom. La Colline voelt aan als een warme huiskamer en is daarom ideaal voor de hele familie.

Heerlijke gerechten en ruime openingstijden

Dit restaurant in Oss heeft zeer ruimte openingstijden, waardoor je bij de brasserie bijna de hele dag door terecht kunt voor een maaltijd of tussendoortje. Kom gezellig brunchen, lunchen of borrelen. Of geniet van een heerlijk driegangenmenu. Van maandag tot en met woensdag kun je hier voor maar € 20,- genieten van een driegangen verrassingsmenu. Uiteraard kun je ook altijd à la carte bestellen. Kies als voorgerecht bijvoorbeeld voor carpaccio, steak tartaar of botervis en bestel als hoofdgerecht een maaltijdsalade, een hamburger, zalm of een fondue. Sluit af met een verrukkelijk chocolade dessert of crème brûlée. Bezoek deze brasserie in Oss en laat het je smaken!