Dansles in alle varianten in een dansschool in Antwerpen

Squire-artists

Een dansschool met een heel divers aanbod in dansles is Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Bij deze dansschool kun je terecht voor danslessen in verschillende stijlen. Hip hop, jazz, ballet, Zumba lessen, noem het maar op. Daarbij is er aandacht voor verschillende leeftijden en moeilijkheidsniveaus. Zo kun je zowel als beginner deelnemen of als gevorderde. Iedereen is welkom: van de allerjongsten tot volwassenen van gevorderde leeftijd. Naast het volgen van reguliere danslessen kun je bij deze veelzijdige dansschool ook terecht voor privélessen, trouwdanslessen, Zumba lessen, modules voor scholen en feestjes. Wat dacht je van een verjaardagsfeestje voor je kind in de vorm van een dansnamiddag bijvoorbeeld?

Feestjes in de dansschool

Plan je een verjaardagsfeestje en houd jouw kleine van muziek en dansen? Dan zou een dansnamiddag in Dansschool Danzateljee in Antwerpen een hele leuke mogelijkheid zijn. Je kunt kiezen voor bestaande thema’s zoals K3, piraten of prinsen en prinsessen. Je kunt ook zelf een eigen thema aandragen. De dansnamiddag staat in het teken van spelletjes spelen, lekker eten, feest vieren en heel veel dansen natuurlijk. Lijkt dit jou een leuk idee voor een verjaardagsfeestje? Dan kun je via de website van Dansschool Danzateljee meer informatie vinden over de mogelijkheden en ook gelijk een aanvraag doen als je dat wilt.

Trouwdanslessen, privélessen en Zumba lessen

Ook voor trouwdanslessen, privélessen en Zumba lessen kun je terecht bij deze veelzijdige dansschool in Antwerpen. Staat jouw trouwdag gepland maar kijk je als een berg op tegen het moment dat je de dansvloer op moet? Of wil je graag iets speciaals laten zien? Dan kun je via Dansschool Danzateljee trouwdanslessen aanvragen. Op basis van de keuze van jouw liedje en de moeilijkheidsgraad van de dans wordt dan gekeken naar de hoeveelheid lessen die er nodig zijn. Je kunt ook kiezen voor losse privélessen op aanvraag.

Dansles op scholen

Voor scholen zijn er verschillende mogelijkheden om dans in de spotlights te zetten. Zo kan Dansschool Danzateljee een dansles of dansexpressie voor de kinderen verzorgen rondom een bepaald thema waar je op school mee werkt. Ook kan dans bijvoorbeeld aangeboden worden als onderdeel op een sportdag. En wat te denken van een schoolfeest? Met de hulp van de docenten van Dansschool Danzateljee kunnen dansen voor verschillende klasgroepen uitgewerkt worden.