Squire Artists
Image default
Banen en opleidingen

De cv-database als ultiem hulpmiddel voor intermediairs

Waarom men uitzendbureaus in de arm neemt? Omdat het voor elk bedrijf een pittige klus is om personeel te werven en te selecteren. Zeker wanneer men op zoek is naar personeel binnen een branche waar krapte bestaat. Een uitzendbureau is dan een geschikte partij om een zoektocht aan uit te besteden. Voor jou als intermediair is die zoektocht niet veel makkelijker. Naast de branches waar krapte bestaat, bestaan er ook branches waar overvloedig aanbod bestaat. En hoe selecteer je dan de juiste kandidaat? De cv-database vormt een handig hulpmiddel.

Efficiënter werken dankzij de cv-database

Een van de meest volledige cv-databases waarvan je als intermediair gebruikt kunt maken, is de cv-database van ikbenbeschikbaar.nl. Deze beschikt over een groot netwerk van mogelijke kandidaten die zich hier graag inschrijven vanwege het hoge aanbod aan vacatures dat deze tussenpartner biedt. Zo kunnen je vacatures altijd snel worden ingevuld. Inmiddels zijn er reeds meer dan veertig uitzendbureaus aangesloten. 

Je klanten ontzorgen door jezelf te ontzorgen

Om jouw klanten volledig te kunnen ontzorgen, moet je er dus ook voor zorgen dat je zelf wat ontzorgd wordt. Een cv-database is een duurzame oplossing om flexmedewerkers voor je opdrachtgevers te selecteren. Maak je gebruik van de database van ikbenbeschikbaar.nl, dan weet je zeker dat je in een bestand zoekt waar zich enkel personen hebben aangemeld die er bewust voor kiezen zich door intermediairs te laten benaderen. Bovendien geven werkzoekenden het ook in de database door wanneer ze een baan hebben gevonden.

Onderdeel van FYFF

De website betreft een platform voor flexwerkers en intermediairs waar zij zich kunnen vinden en is onderdeel van FYFF (Find Your Flex Force). Dit uitzendplatform werd opgericht door ervaren recruiters en consultants die altijd op zoek zijn naar manieren om werkgevers en werknemers zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/