Dé praktijk voor logopedie in de buurt van Bergen op Zoom

Squire-artists

Wanneer u kind moeite heeft met bijvoorbeeld spraak, taal, gehoor of andere logopedische klachten, kan het goed zijn om naar een logopediepraktijk te gaan. In zo’n praktijk kunnen ze de oorzaak van de klachten achterhalen en, waar nodig, een passende behandeling starten. Wanneer u hier vroeg mee begint, kan uw kind hier later profijt van hebben. Woont u in Noord-Brabant en zoekt u een specialist op het gebied van logopedie in bijvoorbeeld Bergen op Zoom of omgeving? Bekijk dan eens de website van Trivers Logopedie Roosendaal. Deze allround praktijk helpt zowel kinderen als (jong)volwassenen met logopedische stoornissen.

Alle logopedische klachten worden behandeld

Bij Trivers Logopedie Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, zijn ze gespecialiseerd in het behandelen van logopedische klachten. Ze hebben een vakkundig team aan logopedisten die allemaal aangesloten zijn bij de beroepsvereniging en allen hun eigen specialisatie hebben. Voor wat voort soort klachten uw kind of uzelf ook naar deze praktijk gaat; zij kunnen u verder helpen! Hun werkgebied wordt ook wel onderscheiden in de volgende takken:

  • Stem
  • Adem
  • Slikken
  • Spraak
  • Gehoor
  • Schrijf- en leesproblemen
  • Sensorische informatieverwerking

Enkele voorbeelden van klachten bij bovenstaande takken zijn vertraagde spraakontwikkeling, slissen, stembandverlamming, stotteren, dyslexie en afwijkende mondgewoonten. Door de vele kennis en ervaring van deze specialisten kunnen ze een breed zorgaanbod bieden en helpen ze u bij deze klachten.

Plan een afspraak in met deze specialisten

Wilt u verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak door specialisten die weten hoe het vak in elkaar zit? Bent u daarnaast benieuwd naar de oorzaak van uw klachten en wat de oplossing is? Ga dan naar Trivers Logopedie Roosendaal, vlak bij Bergen op Zoom in Noord-Brabant, en bespreek uw situatie. Aan de hand van een intake bekijkt de logopedist uw klachten en aan de hand daarvan wordt er een behandelplan opgesteld. Wilt u alvast een afspraak maken of wilt u eerst meer informatie over deze specialisten? Neem dan contact op met Trivers Logopedie Roosendaal.

https://triverslogopedieroosendaal.nl