Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Deze specialisten voeren een vakkundige EBI-keuring voor u uit

Sinds 2016 moet de eerste EBI-controle uitgevoerd worden binnen zes weken na ingebruikname van de installatie. Ook daarna moet uw installatie met regelmaat grondig gecontroleerd en onderhouden worden, om een juiste en veilige werking te garanderen. De monteurs van K.K. Brandertechniek uit Vught, dicht bij Den Bosch, voeren de EBI-inspectie en -keuring van uw verwarmingsinstallatie met uiterste zorg voor u uit. Met de hulp van deze gecertificeerde experts hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste werking van uw brander of ketel.

Laat uw verwarmingsketel regelmatig controleren

Als een verwarmingsketel niet goed onderhouden wordt, kunnen er uiterst gevaarlijke situaties ontstaan. Dit is vooral het geval wanneer de afvoer van verbrandingsgassen niet goed verloopt. Om dit te voorkomen, moet uw installatie regelmatig gecontroleerd worden. De frequentie is afhankelijk van uw installatie. Voor de zorgvuldige keuring van uw verwarmingsketel rekent u met een gerust hart op deze expert. Deze monteurs zijn op de hoogte van de laatste regelgeving met betrekking tot EBI-keuring en -inspectie. Zij zorgen er altijd voor dat deze regels nageleefd worden en vertellen u hier graag meer over.

Laat u informeren door de experts van dit bedrijf

Heeft u een nieuwe verwarmingsketel en moet er nog een eerste keuring plaatsvinden? Of bent u op zoek naar een bedrijf voor de regelmatige keuring van uw ketel die al even hangt? Bij K.K. Brandertechniek kunt u in beide gevallen terecht. Ook voor onderhoud van uw ketel rekent u op deze specialist. De experts van dit ISO9001 gecertificeerde bedrijf voeren met uiterste zorg de keuring van uw verwarmingsketel uit. Heeft u vragen over een EBI-inspectie of wilt u meer weten over de routinematige keuring van uw verwarmingsketel? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf via hun website. De medewerkers van deze specialist staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen.