Squire Artists
Image default
Verbouwen

Een bedrijfspand laten bouwen door deze specialist

Wanneer u een bedrijfspand wilt laten bouwen, komen hier veel aspecten bij kijken. Zo moet u beslissen door welk bedrijf u het pand wilt laten bouwen, welke materialen gebruikt moeten worden en wat het budget is. Daarnaast dient u voor het ontwerp een architect in te schakelen en is het ook verstandig om een ingenieursbureau, aannemer en installateur erbij te halen. Op deze manier werk je met veel verschillende partijen en heeft de eindgebruiker vaak weinig controle. Bij BouwDirect begrijpen ze dat je hierdoor het overzicht verliest en daarom regelen zij het helemaal anders. Bij dit bedrijf worden alle taken rondom het bouwen van een bedrijfspand door henzelf uitgevoerd. Zij hebben alle specialisten in huis om het gehele proces te verzorgen. Hierdoor heeft u maar met één bedrijf te maken en weet u waar u aan toe bent.

Duidelijke communicatie en één aanspreekpunt

Bij BouwDirect werken ze met het Modulair Bouw systeem (MBS). Dit houdt in dat veel opties rondom de bouw van een pand al zijn voorberekend. Hierdoor kunt u eenvoudig zien hoeveel een project gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u een bedrijfspand door BouwDirect laat bouwen, krijgt u één vast aanspreekpunt. Dit is een van hun bouwadviseurs die veel kennis en ervaring heeft met het bouwen van panden. Doordat u slechts met één persoon contact heeft, verloopt de communicatie soepel en kan alles duidelijk overlegd worden.

Profiteer van de services

Laat uw bedrijfspand bouwen door BouwDirect en profiteer van de vele services. Zo wordt het pand volledig afgestemd op uw wensen, wordt u bij elke stap in het proces betrokken en rekenen ze scherpe prijzen. Door de efficiëntie van het proces bespaart u namelijk op materiaal- en arbeidskosten. Wilt u naast de bouw van uw pand ook het interieur, de energiemaatregelen en verlichting door deze specialist laten regelen? Het is allemaal mogelijk! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met BouwDirect voor meer informatie.

https://bouwdirect.nl