Squire Artists
Image default
Aanbiedingen

Een luxueuze jacht huren is zo geregeld bij dit bedrijf

Bent u op zoek naar een luxe vakantie binnen Nederland? Dan kunt u een jacht huren bij dit bedrijf. Met een jacht kunt u zelf door het hele Deltagebied varen en heerlijk genieten van de natuur en het water. Natuurlijk kunt u ook tussendoor stoppen om te genieten van een heerlijke maaltijd bij een restaurant. U heeft alle vrijheid om uw eigen route uit te stippelen. Boek daarom dus een jacht bij Waterfront Jachtcharter en geniet van een onvergetelijke en luxueuze vakantie.

Kies uw eigen route

Bij dit bedrijf begint u uw reis in Zeeland bij het opstappunt. Vanaf daar kunt u uw eigen route bepalen. U kunt zelf een route uitstippelen of kiezen uit een van de vaarroutes die dit bedrijf al heeft samengesteld. In deze routes komt u langs prachtige locaties en vaart u over verschillende soorten wateren. Ook is er genoeg keus uit restaurants en cafés langs de route. Als u al enige vaarervaring heeft, kunt u ook op de Noordzee varen in overleg met dit bedrijf.

Zelfstandig varen

Wanneer u een jacht gaat huren bij dit bedrijf, kunt u kiezen om zelfstandig te varen of om een schipper in te huren. Wanneer u zelfstandig wilt varen, heeft u wel al enige vaarervaring nodig. Wanneer u dit niet heeft, kunt u een korte cursus nemen bij dit bedrijf. U krijgt instructies van een ervaren instructeur die u binnen een paar uur leert om zelfstandig te varen. Door deze cursus kunt u veilig varen en kunt u met een gerust hart op pad.

Boek nu uw luxe vakantie

Een luxevakantie met uw partner, vrienden of familie is zo geregeld via Waterfront Jachtcharter. Hier kunt u via de website eenvoudig een jacht of zeilboot huren. U heeft de keuze uit verschillende goed onderhouden jachten. Voor de liefhebbers van watersport is dit een uitgelezen kans.