Op zoek naar springkastelen om te huren of te kopen? Regel het nu!

Staat er binnenkort een gezellig tuinfeest op de planning? Of gaat u een evenement organiseren en wilt u graag een hoek voor de kinderen inrichten? Er is niets dat kinderen leuker vinden dan een springkasteel! Vrijwel letterlijk zitten zij met hun hoofd in de wolken en beleven ze de gaafste avonturen samen met hun vriendjes. Er zijn springkastelen die u kunt kopen of huren in verschillende thema’s. Denk hierbij aan piraten, clowns, dino’s en prinsessen. Maar ook wanneer u iets speciaals zoekt, zoals een hindernisbaan, is het mogelijk om contact op te nemen met Springrid, dé springkastelenspecialist van regio Antwerpen!

Wat is beter, huren of kopen?

Als u springkastelen wilt inzetten voor uw feest of evenement, dan is de hamvraag vaak: huren of kopen? Wanneer u eenmalig een evenement organiseert, is het vaak aantrekkelijker om de springkastelen te huren. Denk hierbij aan een buurtbarbecue op een zomerse dag of een familiedag. Ook als particulier is het vaak aantrekkelijker om springkastelen te huren, bijvoorbeeld bij een kinderfeestje of een communie. Bij Springrid krijgt u bij het huren van springkastelen de slecht-weer-garantie. Bij slecht weer kunt u tot 48 uur op voorhand het springkasteel kosteloos annuleren! Bent u een bedrijf dat evenementen organiseert? Of heeft u op regelmatige basis feestjes? Dan is het wellicht aantrekkelijker om springkastelen te kopen. Dan is het mogelijk om te besparen op variabele kosten.

Maak uw feest of evenement helemaal compleet

Bij Springrid, een gespecialiseerd bedrijf uit Brasschaat, is het niet alleen mogelijk om springkastelen te huren én te kopen. Zo zitten er ook allerlei andere attracties in het assortiment zoals popcornmachines, circuskoffers, skydancers en luchtkussens. Ook voor partytenten, tafels en stoelen kunt u bij deze partij terecht. Maak uw verjaardag, feestje of evenement helemaal compleet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met de attractieleverancier van Antwerpen!

Oktoberfeest bands boeken

Het Oktoberfeest lijkt misschien nog ver weg, maar voor een geslaagd feest zijn er natuurlijk maar een paar absolute toppers beschikbaar. Wil je Oktoberfeest bands boeken? Dan moet je daar wel snel bij zijn. Je wil natuurlijk niet dat de grote namen voor je weggekaapt worden. Oktoberfeest bands boeken is zo geregeld als je onze hulp inschakelt. Wij kunnen je eventueel helpen om een selectie te maken tussen onze artiesten. Er zijn verschillende grote namen waar je uit kan kiezen voor een geslaagd feestje. Alleen als je niet bekend bent met Oktoberfeest bands dan kan je soms wel wat hulp gebruiken. Wij weten precies welke bands er dit jaar allemaal populair zijn om uit te kiezen. Met een beetje geluk hebben we al snel een leuke artiest voor je evenement geregeld. We zorgen er samen voor dat jouw Oktoberfeest echt geslaagd gaat worden!

Duitse zangeres voor een Schlagerfeest, Tirol feest of Oktoberfeest boeken

Elk feestje heeft z’n eigen thema. Duitse feestjes zijn steeds meer in opkomst. Denk aan Nederlandse Aprés Ski feesten tot Oktoberfeesten en Tirol feesten. Het is leuk als je zo’n feest organiseert om volledig in het thema een bijpassende artiest te boeken. Een artiest die past in het assortiment aan Duitse zangers en zangeressen. Met een Duitse zangeres maak je het feest echt helemaal compleet. Samen zingen jullie de sterren van de hemel en de mooiste nummers uit volle borst in het Duits mee. Het maakt tijdens dit soort feestjes eigenlijk niet of je de songtekst niet kent. De Schlagers die de Duitse zangeres zingt kan iedereen mee zingen. Al snel staat iedereen te dansen op de vloer met een pul bier in de andere hand. Een Oktoberfeest is al snel geboren en als het er helemaal de tijd niet voor is maak je er gewoon een geslaagd Duits feest van. Wij helpen je graag met het boeken van de juiste artiesten voor een Oktoberfeest.

Feestartiest boeken voor je evenement

Organiseer je een Apres Ski feest? Je kan een Duitse zangeres boeken, maar ook een feestartiest boeken. Het voordeel van een feestartiest is dat deze er echt alles aan doet om jouw evenement geslaagd te maken. Ze zorgen ervoor dat iedereen op tafels begint te dansen en met veel plezier meeschreeuwt met foute hits. Niet alleen voor een Duitse zangeres kan je bij ons terecht, maar ook voor een feestartiest boeken. Wij zorgen ervoor dat je feestje echt geslaagd wordt met de juiste artiesten op je evenement.