De beste hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Heeft u een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik nodig? Wilt u bijvoorbeeld oliën en vetten verwijderen van uw bedrijventerrein of een wegmarkering verwijderen? Bekijk dan eens het aanbod van Van Spelden. Deze specialist heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het produceren, verhuren en repareren van reinigingsmateriaal. Zij bieden verschillende hogedrukinstallaties aan. Voor verschillende soort situaties bieden zij een oplossing.

Diverse installaties voor allerlei situaties

Bij Van Spelden vindt u diverse hogedrukinstallaties van de meest toonaangevende merken. Wilt u bijvoorbeeld een installatie van Falch, Uraca of Woma? Dan zit u bij dit bedrijf goed. De reinigers die ze verkopen gaan tot 2500 bar en kunnen in veel verschillende situaties ingezet worden. Zo zijn er reinigers voor het wassen van uw auto, maar kunt u ook een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik kopen. Denk daarbij aan een rioolreiniging door middel van pompen met een groot debiet, het schoonmaken van units voor het butteren van tanks en leidingen, maar ook het stralen van schepen, slopen van beton en het reinigen van tanks.

Huur een hogedrukreiniger

Wilt u een hogedrukinstallaties huren? Ook dat is mogelijk bij deze specialist. Bij het huren van een installatie profiteert u van vele voordelen. Zo krijgt u een omvangrijke standaard uitrusting en optionele accessoires. Daarnaast zijn altijd de nieuwste units beschikbaar, krijgt u veiligheidsinstructies- en uitrustingen en kunt u gebruikmaken van een haal- en bezorgservice. Al het reinigingsmateriaal is volledig gecertificeerd volgens de richtlijnen van de Stichting Industriële Reiniging (SIR).

Neem contact op en vraag advies

De juiste hogedrukreiniger voor professioneel gebruik vindt u bij Van Spelden. Kies voor een installatie van 500 bar, 1000 bar 2500 bar. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen reinigingsmateriaal bij dit bedrijf te laten repareren. Zij zorgen ervoor dat uw installatie weer zo goed als nieuw is. Heeft u interesse of wilt u advies? Neem dan contact op met Van Spelden. Hun deskundige medewerkers staan voor u klaar.

https://www.vanspelden.com/nl/

Persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste hijswerktuig

Heeft u advies nodig bij het kopen of huren van het juiste hijsgereedschap? Dan staan de experts bij BMI Hijsgereedschap voor u klaar met een passend advies. Zij beschikken over een jarenlange hef- en hijservaring en delen hun kennis graag met klanten. Door met u mee te denken, zorgen ze ervoor dat u altijd het juiste hijswerktuig koopt of huurt. Weet u al precies welk gereedschap u nodig heeft? Ook dan kunt u op dit bedrijf rekenen. In hun ruime assortiment hijsgereedschap vindt u zeker wat u zoekt!

Kies voor gereedschap dat aan de strengste veiligheidseisen voldoet

Welk hijswerktuig u ook huurt of koopt, bij BMI Hijsgereedschap kunt u rekenen op materiaal van de beste kwaliteit. In hun uitgebreide aanbod hijswerktuigen vindt u alleen gereedschap van de beste merken. Bovendien voldoet het gereedschap aan de strengste veiligheidseisen en is het CE-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat de veiligheid van u en uw medewerkers gewaarborgd is. Daarnaast biedt het bedrijf de gereedschappen tegen schappelijke tarieven te koop en te huur aan. Zo beschikt u altijd over gereedschap met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Koop of huur het juiste hijswerktuig

Of u het hijswerktuig dat u nodig heeft het best kunt kopen of huren, hangt van een aantal factoren af. Heeft u het gereedschap vaker nodig, dan kan kopen een verstandige beslissing zijn. Dan moet u er echter wel rekening mee houden dat u voldoende ruimte heeft om het hijswerktuig op te slaan wanneer u deze niet gebruikt. Bovendien valt dan het onderhoud onder uw verantwoordelijkheid. Kiest u er daarentegen voor om het gereedschap te huren, dan heeft u wel de lusten van goed materiaal zonder dat u de lasten ervan heeft. Daar komt ook nog eens bij dat u dan geen grote investering hoeft te doen. Zeker wanneer u het hijsgereedschap eenmalig of slechts af en toe nodig heeft, is huren een goede optie.

https://www.hijsgereedschap.nl/