Squire Artists
Image default
Financieel

Kies voor vermogensbeheerders die een persoonlijke aanpak hanteren

Wilt u beleggen maar heeft u niet voldoende kennis en/of tijd om uw vermogen goed te beheren? Dan bent u wellicht op zoek naar geschikte vermogensbeheerders die dit op een deskundige manier voor u doen. Vermogensbeheerders hebben de functie om op een persoonlijke manier te ondersteunen om het meeste voordeel uit iemands vermogen te halen. Er bestaan ook verschillende geautomatiseerde services voor vermogensbeheer, maar het nadeel hiervan is dat de persoonlijke aanpak wegvalt. Kies daarom voor een beheerder die nauwkeurig met u overlegt over uw financiële situatie en doelen, zodat u deze doelen ook effectief behaalt. Optimix, gevestigd in Groningen, Amsterdam en Eindhoven, is zo’n vermogensbeheerder die niet alleen de cijfers, maar ook de mens centraal stelt.

Oog voor risico en groei

Optimix is een van de vermogensbeheerders in Nederland die rekening houdt met uw situatie, wensen en doelen op het gebied van beleggen. Zij zijn een zelfstandige dochteronderneming van Handelsbanken Nederland en verrichten onder eigen vergunning alle activiteiten op gebied van vermogensbeheer. Voor hen staat centraal dat beleggen altijd een persoonlijke keuze en activiteit is. Dit betekent dat een alerte en slagvaardige aanpak nodig is om de veranderingen op het gebied van bijvoorbeeld innovatie en ontwikkeling bij te houden. Met een scherp oog voor risico en groei, ondersteunen de vermogensbeheerders van Optimix u volledig en zorgen ze ervoor dat uw vermogen en financiële doelen optimaal op elkaar zijn afgestemd.

U vermogen is hier in goede handen

Wanneer u voor de dienstverlening van Optimix kiest, weet u zeker dat uw vermogen in goede handen is. Om u hiervan te overtuigen, gaan de specialisten van deze organisatie graag met u in gesprek. In een kennismaking brengen ze uw wensen en doelen in kaart en stellen ze een duidelijk plan van aanpak op. Bezoek de website van Optimix voor meer informatie en vraag direct naar de mogelijkheden voor u.

https://www.optimix.nl/