Squire Artists
Image default
Vakantie

Laat uw adventure reizen samenstellen door dit reisbureau

Wilt u graag met uw vriendengroep of familie op avontuurlijke reis naar Noord-Cyprus? Laat uw reis dan regelen door VH vakanties. Dit bedrijf is gespecialiseerd in adventure reizen naar verschillende bestemmingen, waaronder dus Noord-Cyprus. Het noorden van dit eiland is enorm geschikt voor een heerlijke groepsvakantie. Er bestaat een grote kans dat u warm en zonnig weer heeft als u naar dit eiland op vakantie gaat en door de mooie maar ruige natuur is deze vakantiebestemming ontzettend geschikt voor activiteiten zoals fietsen of wandelen. Wilt u net iets meer actie dan rustig fietsen langs de bloemen van Cyprus? Ga dan mountainbiken door het ruige landschap, terwijl u geniet van mooi uitzicht.

Teambuiding in Nederland

Dit bedrijf voorziet u graag in uw adventure reizen naar het buitenland, maar ze bieden ook verschillende activiteiten aan die in Nederland uitgevoerd kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld bij hen terecht voor een mountainbike clinic of training. Deze avontuurlijke activiteit kunt u uitvoeren met vrienden, collega’s of familie. Bovendien is het mogelijk om de hulp van dit bedrijf in te schakelen bij het organiseren van een actieve familiedag of bedrijfsuitje. U hebt de keuze voor zowel een binnen- als een buitenprogramma en het thema van de dag wordt aangepast aan uw gezelschap.

Een reis boeken

Er zijn bij dit bedrijf twee manieren waarop u uw adventure reizen kunt boeken. Als eerste kiest u voor een kant-en-klaar reisvoorstel dat u kan vinden op hun website. De gehele reis is voor u uitgestippeld en nu online te bekijken. Twijfelt u of deze reisvoorstellen wel voldoen aan uw beeld van een actieve vakantie? Ga dan voor de tweede optie. Het is namelijk ook mogelijk om uw budget en reiswensen door te geven aan dit bedrijf. Zij gaan vervolgens voor u aan de slag om een persoonlijk reisvoorstel op maat te maken. Bij deze optie is het bovendien ook mogelijk om uw eigen bestemming te kiezen uit de vele landen waar VH Vakanties actief is, zoals Bulgarije, Spanje en Italië.