Squire Artists
Image default
Dieren

Laat uw huisdier verzorgen bij een dierenpension in de buurt van Chaam

Gaat op vakantie en kunt u uw hond of kat niet met zich meenemen? Dan wilt u uw huisdier natuurlijk in vertrouwde handen achterlaten. Bij Dierenpension de Wildert krijgen katten en honden de aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Dit dierenpension ligt in de weilanden rondom Chaam op ongeveer twaalf kilometer afstand van Breda. Voor de dieren zijn er ruime, verwarmde verblijven ingericht. Omdat hier veel vraag naar was, biedt het dierenpension sinds kort ook dagopvang aan. Zo hoeft uw hond niet de hele dag alleen thuis te zitten terwijl u aan het werk bent.

Een thuis voor uw huisdier

Het dierenpension in de buurt van Chaam is ingericht met oog voor het welzijn van uw huisdier. Honden kunnen buiten in speelweides ravotten, of eventueel binnen als het weer slecht is. De kattenverblijven zijn ingericht als woonkamers, vol knusse plekjes waar uw kat zich geborgen voelt. Het is goed mogelijk dat u in de hectische tijd voordat u op vakantie gaat, weinig tijd hebt om naar het dierenpension nabij Chaam te komen. U kunt er dan voor kiezen om uw huisdier tegen een kleine vergoeding thuis af te laten halen. Nadat u weer thuis bent gekomen, wordt uw kat of hond weer bij u teruggebracht.

Wassen, trimmen en chippen: voor alles is gezorgd

Dierenpension de Wildert biedt verschillende extra services aan. Zo kunt u uw hond laten wassen tijdens zijn of haar verblijf in het pension. Er is bovendien een hondentrimsalon verbonden aan dit dierenpension nabij Chaam. U en uw hond kunnen ook bij de trimsalon terecht wanneer uw hond niet in het dierenpension verblijft. U kunt er zelfs voor kiezen om uw hond of kat te laten chippen en registreren door de medewerkers van dierenpension. Kortom: als u weer thuiskomt van uw vakantie zal uw huisdier in alle opzichten goed verzorgd zijn.