Squire Artists
Image default
Architectuur

Neem een architect in de arm voor het ontwerp van uw vrijstaande woning

Bent u toe aan een nieuw woonhuis dat volledig volgens uw wensen is ontworpen en gebouwd, of bent u op zoek naar een architect voor de bouw van uw school of kantoor? De architect Jean-Sébert van der Doelen is uw betrouwbare partner in het ontwerp van uw vrijstaande woning. Deze architect heeft volop ervaring in het ontwerpen van gebouwen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Hij is sinds 2007 actief als zelfstandig architect, nadat hij ervaring op heeft gedaan als projectarchitect bij twee architectenbureaus.

Van ontwerp tot oplevering

Wat kunt u verwachten als u ertoe besluit om een woonhuis of ander pand te laten ontwerpen bij deze architect? Een groot voordeel van het in de arm nemen van een architect, is dat u een gebouw kunt laten ontwerpen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Jean-Sébert zal dan ook alle aandacht aan uw wensen besteden bij het ontwikkelen van het ontwerp voor uw vrijstaande woning. Als u uw goedkeuring heeft gegeven voor het ontwerp, zal een aannemer beginnen met het bouwen van uw huis. Ook tijdens deze fase kunt u nog altijd terecht bij uw architect. Hij blijft uw contactpersoon vanaf het moment dat uw huis op de tekentafel ontstaat totdat het er daadwerkelijk staat. Op deze manier voorkomt u lastige situaties waarbij u niet weet tot wie u zich moet richten.

Functionele en lichte architectuur

Van der Doelen Architectuur heeft tot dusver allerlei unieke gebouwen ontworpen. Hij gebruikt vaak strakke lijnen, waardoor het materiaal voor zichzelf kan spreken. Hij bedenkt bovendien hoe het gebouw het zonlicht optimaal kan benutten en zal met u meedenken over duurzame oplossingen. Lijkt het u interessant om een verkennend gesprek te voeren over het ontwerp van een vrijstaande woning? Neem dan contact op met dit architectenbureau dat gevestigd is in Gemonde, in de buurt van ’s-Hertogenbosch.

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/