Squire Artists
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de wondere wereld van deze speeltuin bij Breda

Ieder kind heeft plezier in de 2500m² grote indoor speeltuin Kids Wonderland in Molenschot, vlak bij Breda! Kom varen in je eigen onderzeeër in de Bubbelbaan of klim hoog en droog in de Wensboom. In de attracties, speeltoestellen en glijbanen in deze speeltuin in de buurt van Breda vermaakt iedereen zich, het is voor jong en oud! Laat uw kinderen spelen in de grote binnenspeeltuin met piraten-, prinsessen- en wilde westenthema. Als het tijd is om uit te rusten, geniet u van een hapje en een drankje op het Piratenplein. Hier vindt u zitplaatsen voor grote en kleine groepen. Bovendien houden onze medewerkers graag rekening met uw allergieën en dieetwensen.

Een avontuurlijke dag met de hele school

Een bezoek aan deze indoor speeltuin in de buurt van Breda door het gevarieerde aanbod aan attracties is leuk voor de gehele basisschool! Kom daarom als schoolreisje naar Kids Wonderland in Molenschot. Voor schoolgroepen vanaf 40 personen bieden wij speciale arrangementen. De meest gunstige dagen voor het boeken van een schoolreis zijn maandag, dinsdag en donderdag buiten de schoolvakantie. Wilt u graag op een andere dag langs komen in onze speeltuin in Molenschot? Overleg dan even met ons personeel. Let erop dat het bij deze speeltuin bij Breda niet mogelijk is om, op fruit na, eigen consumpties mee te nemen.

Een prinsessenfeest in de speeltuin

Ook voor een verjaardagsfeest voor uw kind kunt u bij deze speeltuin in de buurt van Breda terecht. Er zijn arrangementen voor kinderfeesten in verschillende thema’s beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een piraten- of prinsessenfeest. In dit arrangement krijgt u standaard:

–        entree en een gereserveerde tafel;

–        voor ieder kind een glittertattoo;

–        onbeperkt ranja gedurende het verblijf;

–        snoepzakken;

–        menu met hamburger en frietjes of een kinderpannenkoek en frisdrank;

–        een cadeautje voor de jarige.

Het is bovendien mogelijk om een slagroom- of appeltaart te bestellen of zelf een eigen verjaardagstaart mee te nemen.

Wilt u meer weten over deze binnenspeeltuin?

Wilt u ook een heerlijke middag met uw kinderen op pad? Bekijk dan de website van Kidswonderland voor meer informatie over de tarieven en openingstijden. Wie weet geniet u binnenkort wel van een fantastisch dagje uit!

 

https://www.kidswonderland.nl/