Squire Artists
Image default
Aanbiedingen

Ontdek het prachtige water door een zeilboot te huren

Hou jij van het water en kun je niet wachten om met een boot de prachtige Zeeuwse kust te ontdekken? Dan is het wellicht een goed idee om een zeilboot te huren van Channel Sailing. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in de zeilbootverhuur en weet precies waar klanten behoefte aan hebben wanneer zij een zeilboot willen huren. Van een fijne dag met je eigen gezin tot een teambuildingactiviteit op het water, alles is mogelijk wanneer je ervoor kiest om zeilboten van dit verhuurbedrijf te huren.

Waar kun je allemaal naartoe met een van deze zeilboten?

Bij Channel Sailing kun je een zeilboot huren van Beneteau-Oceanis. Deze zeilboten zijn modern, prachtig ingericht en perfect voor het varen op de zee rondom Cadzand. Kun je zelf niet varen? Dan zit een schipper al in de verhuurprijs inbegrepen! Op deze manier vaar je op ieder moment veilig en comfortabel aan de Zeeuwse kust en ben je gegarandeerd van een heerlijk zeilavontuur. Wil je verder op ontdekkingsreis dan Zeeland? Met een zeilboot die je bij Channel Sailing kunt huren, ligt de wereld voor je open! Zeil naar Frankrijk, België of Engeland samen met een van de schippers of vaar zelf wanneer je je vaarbewijs hebt. Alles is mogelijk wanneer je met de boot op het water gaat en het vasteland ver achter je laat.

Start jouw nautische avontuur in de haven van Cadzand

Wil jij nog meer informatie over de prachtige zeilboten die te huur zijn bij Channel Sailing? Of wil jij graag jouw dag op zee reserveren? Wacht dan niet langer en neem direct contact met deze specialisten op. Zij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jij de perfecte zeilboot zult huren voor jouw nautische avontuur. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Het verhuurbedrijf is gevestigd in de haven van Cadzand.