Squire Artists
Image default
Muziek

Ontdek jouw ritme tijdens een leuke djembé workshop

Kom samen in het ritme met vrienden, familie of collega’s tijdens een energieke djembé workshop van Dununba. De workshops zitten bomvol humor en plezier staat voorop, waardoor zowel jong als oud er een leuke activiteit aan heeft. Zowel scholen als bedrijven kunnen voor deze leuke workshops bij Dununba terecht. Ook particulieren zijn van harte welkom om een muzikale workshop bij hen te boeken. Iedereen kan dus bij hen terecht voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Dit kan een djembé workshop zijn, maar ze geven onder andere ook workshops in Braziliaanse percussie, Boomwhackers en bodypercussie.

Bepaal zelf het instrument, de tijdsduur en het aantal deelnemers

Wanneer je een djembé workshop of andere muzikale activiteit boekt bij Dununba heb je veel keuzemogelijkheden, want de workshops van dit bedrijf zijn maatwerk. Naast dat je de keuze hebt tussen verschillende Afrikaanse en Braziliaanse slaginstrumenten, is er ook een workshop waarbij je muziek maakt met je eigen lichaam, namelijk de bodypercussie workshop. Verder bepaal je zelf de tijdsduur en het aantal deelnemers. Dit laatste is wel aan een minimum en maximum onderhevig, maar bij de djembé workshop is dit bijvoorbeeld erg flexibel. Je kunt er namelijk met een groep van 5 tot 250 personen aan meedoen. Hierdoor kun je Dununba dus in vele situaties inschakelen voor een leuke muzikale workshop.

Boek enkel een workshop of een compleet arrangement met eten

Naast het aantal deelnemers, de tijdsduur en het soort workshop heb je nog meer opties waar je uit kunt kiezen bij Dununba. Zo kun je ook zelf het thema bepalen, waarna dit bedrijf de muziek van de djembé workshop afstemt op jouw wensen. Daarnaast kunnen de workshops op iedere gewenste locatie gegeven worden, bijvoorbeeld bij je thuis, op school of op kantoor. Dan moet er natuurlijk wel genoeg ruimte zijn voor het aantal deelnemers. Is deze ruimte er niet? Dat is voor Dununba geen enkel probleem, want dan kun je de workshop volgen op een van de locaties waar dit bedrijf mee samenwerkt. Dan heb je bovendien de mogelijkheid om de workshop te combineren met een borrel, een lunch of een diner en sluit je de muzikale beleving op een leuke manier af.

https://dununba.nl/