Op zoek naar springkastelen om te huren of te kopen? Regel het nu!

Staat er binnenkort een gezellig tuinfeest op de planning? Of gaat u een evenement organiseren en wilt u graag een hoek voor de kinderen inrichten? Er is niets dat kinderen leuker vinden dan een springkasteel! Vrijwel letterlijk zitten zij met hun hoofd in de wolken en beleven ze de gaafste avonturen samen met hun vriendjes. Er zijn springkastelen die u kunt kopen of huren in verschillende thema’s. Denk hierbij aan piraten, clowns, dino’s en prinsessen. Maar ook wanneer u iets speciaals zoekt, zoals een hindernisbaan, is het mogelijk om contact op te nemen met Springrid, dé springkastelenspecialist van regio Antwerpen!

Wat is beter, huren of kopen?

Als u springkastelen wilt inzetten voor uw feest of evenement, dan is de hamvraag vaak: huren of kopen? Wanneer u eenmalig een evenement organiseert, is het vaak aantrekkelijker om de springkastelen te huren. Denk hierbij aan een buurtbarbecue op een zomerse dag of een familiedag. Ook als particulier is het vaak aantrekkelijker om springkastelen te huren, bijvoorbeeld bij een kinderfeestje of een communie. Bij Springrid krijgt u bij het huren van springkastelen de slecht-weer-garantie. Bij slecht weer kunt u tot 48 uur op voorhand het springkasteel kosteloos annuleren! Bent u een bedrijf dat evenementen organiseert? Of heeft u op regelmatige basis feestjes? Dan is het wellicht aantrekkelijker om springkastelen te kopen. Dan is het mogelijk om te besparen op variabele kosten.

Maak uw feest of evenement helemaal compleet

Bij Springrid, een gespecialiseerd bedrijf uit Brasschaat, is het niet alleen mogelijk om springkastelen te huren én te kopen. Zo zitten er ook allerlei andere attracties in het assortiment zoals popcornmachines, circuskoffers, skydancers en luchtkussens. Ook voor partytenten, tafels en stoelen kunt u bij deze partij terecht. Maak uw verjaardag, feestje of evenement helemaal compleet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met de attractieleverancier van Antwerpen!