Squire Artists
Image default
Vakantie

Een Tentipi: een sfeervolle overkapping voor evenementen en feesten

Bij Nordictents.eu hebben ze een duidelijk beeld wie de specialisten zijn op het gebied van overnachten in de natuur. Zij verkopen namelijk tenten die zijn ontworpen volgens de Kata, de tent die gebruikt wordt door de Sami in Lapland. Deze kunt u aanschaffen voor een kampeervakantie, als tent of als daktent voor uw auto. Daarnaast kunt u de tenten ook gebruiken voor feesten en evenementen. Organiseert u een festival, een bruiloft of heeft u een permanente overkapping nodig op uw bedrijfsterrein? Dan is de Tentipi een ideale optie om te kiezen. Deze sfeervolle tenten kunnen open of dicht opgezet worden en kunnen wel 72 mensen tegelijkertijd een beschutte plek bieden. Daardoor zijn ze perfect voor grote feesten, evenementen en festivals.

Een tent aanschaffen

Bij deze tentenwinkel kunt u verschillende soorten tenten aanschaffen. Deze zijn bedoeld voor verschillende gelegenheden. Zo zijn er een aantal modellen om uit te kiezen als u in de Tentipi geïnteresseerd bent. Er zijn modellen die exact lijken op de tenten van de Sami en anderen die alleen een overkapping bieden of die aan elkaar gekoppeld kunnen worden voor een nog grotere ruimte. De beschikbare ruimte per model varieert en u kunt tussen de 14 tot wel 72 mensen kwijt. Daarnaast kunt u investeren in een familietent waarmee u onvergetelijke vakanties zult beleven. Deze tenten van hoge kwaliteit gaan vele jaren mee. Tot slot zijn er daktenten. Deze zijn specifiek ontworpen om op het dak van uw auto te plaatsen. Van daktent tot Tentipi; er is een optie voor iedereen.

Wat heeft u nog meer nodig?

Behalve deze opties kunt u uiteraard ook terecht voor bijbehorende accessoires en extra’s. Als u een Tentipi aanschaft voor een festival of evenement, dan kan Nordictents.eu deze ook volledig voor u inrichten. Misschien heeft u verlichting nodig, of een veilige manier om een kampvuur te maken? Ook andere producten, zoals een hangmat, matras en kookgerei zijn bij deze specialist te krijgen. U bekijkt het allemaal bij de winkel in Kerkrade.