Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Uw woning zorgeloos verhuren aan expats in Amsterdam met deze specialist

Verhuren aan expats is in Amsterdam een uitstekende optie om een betrouwbare en nette huurder te vinden. En Haagen & Partners is dan dé verhuurmakelaar voor u. Met bijna 30 jaar ervaring in dit vakgebied, hebben ze een groot netwerk vol met internationale en nationale bedrijven die regelmatig een onderkomen zoeken voor hun expats. Er zijn een groot aantal voordelen verbonden aan verhuren aan expats in Amsterdam en deze makelaar helpt u snel aan een huurder. Zij regelen alles voor u op een no-cure no-pay basis en u geeft zelf aan hoe en voor hoe lang u uw woning wilt verhuren.

De voordelen van expats als huurders

Expats zijn professionals die voor hun bedrijf naar een ander land verhuizen en daar een korte- of lange tijd gaan werken. Alles wordt voor ze geregeld, zodat de overgang soepel verloopt en het verzorgen van een onderkomen is daar één onderdeel van. Als u gaat verhuren aan expats in Amsterdam, dan wordt de huur vaak (vooruit) betaald voor de werkgever. Achterstanden of wanbetalingen komen weinig voor. Daarnaast komt er een professional in uw woning die deze netjes houdt en goed verzorgd. Dat zijn voor verhuurders natuurlijk voordelen die ze als muziek in de oren klinken. Er zijn uiteraard uitzonderingen, maar verhuren aan expats in Amsterdam is voor veel verhuurders een hele zorg minder.

Deze specialist regelt het voor u

Als u heeft besloten dat u wilt verhuren aan expats in Amsterdam, dan regelt Haagen & Partners alles voor u. U kunt uw woning gemeubileerd of gestoffeerd aanbieden en ook kiezen voor contracten met een korte- of juist lange termijn. Zij vinden dan snel een huurder voor u waarna u direct profiteert van deze nieuwe situatie. Heeft u een woning die iemand anders een tweede thuis kan opleveren? Dan is het verhuren aan expats via deze verhuurmakelaar in Amsterdam een uitstekende kans om zorgeloos wat extra geld te verdienen.

https://haagen-partners.nl/