Vastgoed investeren op vakantieparken

Heeft u plannen om uw vermogen te investeren en heeft u daarbij al eens aan vastgoed investeren gedacht? Het is één van de diverse manieren om in de huidige tijdsgeest écht rendement te behalen over uw vermogen. Vastgoed is over het algemeen waardevast en het biedt mogelijkheden om een vast rendement met een lange looptijd te realiseren. Vastgoed investeren op vakantieparken neemt ook stevig toe. Zo kopen steeds meer particulieren een vakantiehuis als investering met een vast en hoog rendement. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u hier ook onderdeel van worden.

Vastgoed investeren als alternatief

In de laatste jaren zien we de spaarrente uitsluitend dalen; vastgoed investeren is hét alternatief geworden om uw vermogen uit te breiden. Bijkomend voordeel; de hypotheekrente is laag en daarom is een belegging in vastgoed extra interessant. Wel is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden voordat u begint met investeren in vakantiehuizen- of parken. Jaarlijkse kosten die u heeft zijn het onderhoud van ieder huisje en de kosten die om de hoek komen wanneer er iets kapot gaat. Daarbij komt nog eens dat vakantieparken u kunnen laten betalen voor het managen van een resort. Investeert u niettemin in Center Parcs, dan krijgt u gegarandeerd een hoog rendement.

Fiscale voordelen en zekerheid

Investeren in vastgoed bij een vakantiepark biedt u fiscale voordelen en daardoor meer zekerheid. U investeert in een waardevast element in binnen- of buitenland. De rendementen kunnen variëren tussen de 3% en 5% op vaste basis en met een looptijd van circa 15 jaar. Om precies te weten in welk type vakantiewoning u investeert, is het handig om voldoende informatie aan te vragen. Krijg zelf een inkijkje in de staat van de woning en u kunt met een gerust hart starten met vastgoed investeren tegen een hoog rendement.

 

https://www.centerparcs-vastgoed.be/

Als particulier beleggen in winstgevend vastgoed

Bent u de mogelijkheden voor investeren in vastgoed aan het bekijken? U denkt misschien dat beleggen in vastgoed als particulier niet toereikend is; niets is minder waar. Als particulier heeft u vele mogelijkheden om te investeren in vastgoed en hier een winstgevend project van te maken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de investering in vakantiewoningen, zoals die van Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in vakantiewoningen.

Geniet van zekerheid op de lange termijn

Wanneer u als particulier besluit te beleggen in vastgoed, profiteert u van zekerheid op de lange termijn. Zo is het mogelijk om een meerjarig contract met Center Parcs Vastgoed af te sluiten. Het is zelfs een optie om een contract voor 15 aaneensluitende jaren af te sluiten. U heeft op deze manier geen omkijken naar uw recreatiewoning maar geniet wel van zekerheid. Bovendien keert Center Parcs Vastgoed u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Is het vastgoed waarin u geïnvesteerd heeft gedurende een kwartaal niet volledig bezet? Geen probleem. Wat de bezettingsgraad ook is, u ontvangt ieder kwartaal de opbrengst van uw cottage.

Investeren in vastgoed is rendabel

Wanneer u eerder al heeft geïnvesteerd in vastgoed, kent u de voordelen. Maar bent u ook bekend met de voordelen van beleggen in Center Parcs Vastgoed? Deze organisatie heeft ruim 50 jaar aan kennis en ervaring en biedt u daarom altijd professionele begeleiding tijdens het aankoopproces. Bovendien heeft u geen omkijken naar beheer en onderhoud; het bedrijf onderhoudt uw accommodatie.

Ontdek de mogelijkheden voor u

Bent u geïnteresseerd om als particulier te investeren en beleggen in vastgoed? Dan is Center Parcs Vastgoed zeker een profitabele optie. De deskundige medewerkers van dit bedrijf vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die hiervoor zijn. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met hen op.

 

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Dit is de bijzondere groepsaccommodatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje

U zoekt een bijzondere groepsaccommodatie, want u wilt een unieke belevenis creëren. Zeer geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals een heisessie, teambuilding, bedrijfsuitje met overnachting, conferentie of management dag, is de centraal gelegen De Westernboerderij. Tijdens de daar georganiseerde activiteiten komt iedereen even helemaal los van de gebruikelijke arbeidsverhoudingen en patronen. Er worden grenzen verlegd, banden gesmeed of versterkt en onbespreekbare zaken worden bespreekbaar. Na een dag of meerdere dagen op deze bijzondere groepsaccommodatie (een bedrijfsuitje met overnachting is mogelijk), kan iedereen er weer volop tegenaan.

Niet alleen zakelijk, maar ook privé is De Westernboerderij een uitstekende keuze

In het groene Gelderland ligt deze bijzondere groepsaccommodatie. Ook voor familiefeesten en uitjes is De Westernboerderij zeer geschikt. En niet alleen vanwege zijn centrale ligging. Ook de mogelijkheden voor binnen- en buitenactiviteiten zijn uniek, en leuk voor jong en oud. Er zijn tal van attracties speciaal voor kinderen, welke zij zelfstandig kunnen doen. Dat geeft de kinderen vrijheid en ook de volwassenen krijgen hierdoor ruimte voor eigen bezigheden. Maar ook voor degenen die samen met de kinderen wat willen doen, zijn er activiteiten te over. En zoals er ook plek is voor een bedrijfsuitje met overnachting, geldt dit ook voor familiefeestjes met overnachting.

Weer of geen weer, op deze bijzondere groepsaccommodatie is altíjd iets te doen

De Westernboerderij combineert verschillende stijlvolle en sfeerrijke binnenruimtes met prachtige buitenruimtes. Er is een ruime keuze uit unieke, georganiseerde activiteiten, en ook de catering is geheel in sfeer. Muziek kan worden geregeld. En wat het nog leuker maakt, ook familie-uitjes en bedrijfsuitjes met overnachting zijn mogelijk. En dat maakt De Westernboerderij als sinds jaar en dag tot een heel bijzondere groepsaccommodatie, waar iedere bijeenkomst, zakelijk of privé, tot een feestje gemaakt wordt. Wie dit eenmaal heeft meegemaakt zal deze unieke belevenis niet meer vergeten. En dat wil wat zeggen in deze tijd.

In Gelderland ligt een parel van een bijzondere groepsaccommodatie verscholen

Bent u op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie voor uw teamuitje met overnachting of zonder, of een heisessie? Of voor een familiedag of vriendenclub? Of een evenement, zoals een bruiloft of een jubileum? Grote kans dat u met de Westernboerderij gevonden heeft wat u zocht. Zowel zakelijk als privé, en zowel voor jonge als voor oudere deelnemers biedt de Westernboerderij uitgelezen mogelijkheden om de bijeenkomst voor iedereen tot een onvergetelijke ervaring te maken. Niet alleen de locatie is uniek, ook wordt er een enorm scala aan spannende, leuke en gezellige activiteiten georganiseerd.

Teambuilding in de Westernboerderij

De Westernboerderij is een bijzondere groepsaccommodatie voor bedrijven om even helemaal los van de normale werkomgeving en dagelijkse werkdynamiek met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen. Heel geschikt daarvoor zijn ook de georganiseerde activiteiten, waarbij eenieder zijn gedachten kan verzetten en los kan komen van de structuren op de werkvloer. Dit kan heel verfrissend werken op de arbeidsverhoudingen en leiden tot nieuwe inzichten. De activiteiten variëren van een pub quiz tot paintballen, en van een scootertour tot touwtrekken. Er is een “Ik hou van Holland”-spelshow, rodeorijden, de mogelijkheden zijn talrijk. Ook een bedrijfsuitje met overnachting is mogelijk.

Jong en oud maken plezier in deze bijzondere groepsaccommodatie

Ook voor families en vriendengroepen is de Westernboerderij ideaal. Kinderen kunnen er ponyritjes maken, er is een speeltuin, een klimfort en een springkussen. Ook zijn er activiteiten voor volwassenen als scootertochten. En natuurlijk zijn er activiteiten waar jong en oud samen van kunnen genieten. Wat te denken van de rodeostier (garant voor lachen, gieren, brullen) of sjoelen? Er is te veel om op te noemen. Naast het bedrijfsuitje met overnachting is er natuurlijk ook de familievariant met overnachting. Op de website treft u verschillende arrangementen, maar deze kunnen ook aan uw wensen worden aangepast. Heeft u nog vragen over de bijzondere groepsaccommodatie, de arrangementen of het bedrijfsuitje met overnachting? Schroomt u niet om contact te nemen.

Single reizen met een leuke groep

Single reizen zijn een uitkomst als je in je eentje op vakantie wil, maar toch op zoek bent naar de gezelligheid van een grote groep gelijkgestemden. Een vakantie is vooral de moeite waard als je je ervaringen met anderen kunt delen, en als je leuke nieuwe mensen leert kennen. Single reizen zijn een hele makkelijke manier om een leuke vakantie te beleven. Bij One2gethertravel weet je bovendien zeker dat je in een groep zit met mensen van jouw leeftijd, en met jouw interesses. Dat moet haast wel een fantastische reis worden.

Allerlei single reizen, voor jong en oud

Alleen op stap met een groep andere singles: dat klinkt in ieder geval al goed. En dan is er ook nog eens heel veel keuze. Van citytrip tot wintersport, van zonvakantie tot verre reis: er is altijd wel een reis te vinden die bij jou past.

Op reis met leeftijdsgenoten

Om ervoor te zorgen dat de vakantie een groot succes wordt, wordt er goed gekeken naar de groep waar je mee op reis gaat. Die bestaat altijd uit leeftijdsgenoten met gedeelte interesses. Voor vijftigplussers en voor alleenstaande ouders zijn er speciale reizen. Want als single wil je wel zeker weten dat je aansluiting kunt vinden bij de anderen in je groep.

Inspirerende activiteiten en leuke excursies

Houd jij echt van cultuur? Of ben je meer van de wandelingen en fietstochten? Afhankelijk van de reis die je kiest worden er tijdens single reizen allerlei excursies georganiseerd, die zeker de moeite waard zijn. Samen met de groep ontdek je de hoogtepunten van je vakantiebestemming. Zo leer je elkaar ook meteen goed kennen. En heb je meer zin om in je eentje op pad te gaan? Dat kan natuurlijk altijd. Jij bepaalt helemaal zelf hoe je je vakantie invult. Kortom: de ideale manier om als single op vakantie te gaan.

https://one2gethertravel.nl/

Een vakantiehuis midden in de natuur waar honden zijn toegestaan

Bent u op zoek naar een heerlijk plekje om tot rust te komen deze zomer? Wilt u de zomerse dagen doorbrengen in een vakantiehuis midden in de natuur in West-Friesland waar honden ook zijn toegestaan? Houdt u van vissen en wilt u een karpervisvakantie plannen deze zomer? Dit alles is mogelijk in Recreatiepark De Groote Vliet. Hier kunt u tijdens uw karpervisvakantie verblijven in een prachtig vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Deze vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en u kunt zelf vissen vanuit uw eigen huisje! In dit prachtige park zult u zeker tot rust komen met uw familie of vrienden.

Wat houdt een karpervisvakantie in bij dit park?

Wanneer u graag vist in uw vrije tijd, kunt u bij Recreatiepark De Groote Vliet uw hart op tijdens een karpervisvakantie. Het gehele vakantiepark is gelegen aan het water en honden zijn toegestaan. In deze waterrijke omgeving kunt u naast vissen ook heerlijke wandelingen maken of de nabij gelegen dorpjes en steden bezoeken. Een dagje naar Hoorn, Enkhuizen of Alkmaar is goed mogelijk. Echter is er op het vakantiepark ook genoeg te doen voor iedereen. U kunt een bootje huren en het water op. Ook voor de kinderen zijn er speeltoestellen, sportvelden en is er een tennisbaan. Niemand zal zich vervelen tijdens deze vakantie.

Geniet van de natuur en alle accommodaties

Bij het vakantiepark is er meer dan genoeg parkeergelegenheid. Er bevindt zich ook een wasserette en een gezellig eetcafé. Hier kunt u aan allerlei activiteiten meedoen en een heerlijk hapje eten. Komt u deze zomer uw karpervisvakantie houden in Recreatiepark De Groote Vliet? Boek dan snel een vakantiehuis waar honden ook zijn toegestaan en kom met heel de familie langs. U heeft hier de keuze uit 7 verschillende typen vakantiehuizen. Welke past het beste bij uw gezelschap? Ze heten u van harte welkom bij dit gezellige vakantiepark in de schitterende natuur van West-Friesland.

Vang de grootste vissen tijdens een fantastische karpervisvakantie

Recreatiepark De Groote Vliet is de perfecte locatie voor een karpervisvakantie, dankzij een visvijver met voldoende vis. Een andere fijne bijkomstigheid is dat het chalet direct aan het water gelegen is.In het midden van dit mooie vakantiepark ligt namelijk een grote visvijver met verschillende vissen, zoals karpers. Verder vindt u hier behalve grote karpers ook snoeken, snoekbaarzen, witvissen, palingen, voorns en brasems. En wat ook erg handig is, u kunt uw visgerei gewoon huren bij de receptie. Zo hoeft u uw visspullen niet helemaal van huis mee te slepen. Zo wordt het ook nog eens een heel relaxte karpervisvakantie.

Geniet van de schitterende omgeving

In uw vakantiehuis dat direct aan het water is gelegen, zijn ook honden toegestaan. Zo hoeft u uw trouwe viervoeter niet thuis te laten en kan deze ook genieten van de natuur. Want Recreatiepark De Groote Vliet ligt midden in een groene omgeving. U kunt hier naar hartenlust wandelen met uw trouwe viervoeter. In sommige gedeelten van dit natuurgebied mag uw hond lekker rennen, zonder dat hij aangelijnd hoeft te worden. Omdat in uw vakantiehuis honden zijn toegestaan, kunt u genieten van een heerlijke vakantie met uw hond. En dat alles midden in de natuur op een prachtige plek.

Verken de omgeving gedurende dagtochten

Recreatiepark De Groote Vliet is gelegen in de natuur, maar er zijn ook nog allerlei andere dingen te doen. Ga een dagje uit naar oude steden als Enkhuizen, Medemblik en Hoorn. U bezoekt al deze mooi plekjes vanuit uw vakantiehuis waar honden worden toegestaan. Blijft u liever op het park voor een karpervisvakantie? Dit gezellige recreatiepark heeft genoeg faciliteiten beschikbaar voor een geslaagde vakantie. Wanneer gaat u op vakantie naar dit prachtige vakantiepark? De vriendelijke medewerkers verwelkomen u graag. U bent het hele jaar door welkom. Het hele jaar door worden er ook allerlei activiteiten voor jon en oud georganiseerd en u kunt in alle gevallen gewoon de hond meenemen, aangezien die is toegestaan in uw vakantiehuis.