Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Via dit bedrijf kunt u een stretchtent huren voor uw evenement in Hilversum

Wilt u een stretchtent huren voor een evenement in Hilversum of in de omgeving van Amsterdam?  Bij Van Ekeris Tenten heeft u de keuze uit tenten van verschillende afmetingen. De stretchtent van dit bedrijf is ideaal voor bijeenkomsten die buiten plaatsvinden. Zo hoeft u geen rekening te houden met het weer en ziet uw evenement er leuk aangekleed uit. De op- en afbraak regelt u eenvoudig zelf dankzij het gebruiksvriendelijke systeem.

Deze experts bieden u verschillende soorten tenten

U heeft bij deze specialist de keuze uit verschillende soorten en maten tenten. Het is afhankelijk van uw evenement welke keuze het beste werkt. Als u een grote groep verwacht te ontvangen, dient de tent uiteraard groter te zijn dan voor een klein gezelschap. U vindt in het assortiment van deze professionals tenten van 6 x 10 meter tot 10 x 20 meter. Er is ook een pagode van 5 x 5 meter beschikbaar voor de verhuur.

Waarom een tent van deze professionals huren?

Als u een stretchtent gaat huren voor uw bijeenkomst in Hilversum, ervaart u verschillende voordelen. Omdat het evenement buiten plaatsvindt, bent u weersafhankelijk. Maar met een tent beschermt u uw gasten zowel tegen fel zonlicht als regen. Daarnaast maakt het huren van een stretchtent voor in Amsterdam uw evenement sfeervoller. Het staat leuker dan een lege ruimte en u kunt de tent eventueel feestelijk versieren met vlaggen of een lichtsnoer. U maakt uw evenement dus sfeervoller en minder weersafhankelijk met een tent van deze specialisten.

Huur een tent via deze experts

Met een tent van Van Ekeris Tenten wordt uw bijeenkomst een gegarandeerd succes. Deze professionals bieden zowel tenten voor kleine groepen als voor grotere evenementen. Wilt u een stretchtent huren voor in Hilversum of elders in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact op met deze specialisten om uw mogelijkheden te bespreken. Zij adviseren u graag.