Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Vraag mentorschap aan in regio Breda

Mentorschap is bedoeld voor mensen die niet goed in staat zijn om zelf belangrijke beslissingen te nemen. Met deze wettelijke maatregel krijgt de aangewezen persoon een mentor toegewezen die de persoonlijke belangen behartigt van hem of haar. Ook voor advies kan diegene bij zijn of haar mentor terecht. Wilt u bijvoorbeeld advies over het wel of niet zelfstandig blijven wonen of wilt u graag hulp bij het maken van de juiste beslissing op het gebied van medische zorg? Uw mentor staat altijd voor u klaar. Bent of kent u iemand in regio Breda die mentorschap wil aanvragen? Dan staan de experts van JD Financial Coaching BV graag voor u klaar.

Het regelen van een mentorschap

Wilt u in regio Breda mentorschap aanvragen voor uzelf of voor iemand anders? Bij JD Financial Coaching BV kunt u altijd even controleren of de persoon in kwestie in aanmerking komt voor deze maatregel. Het aanvragen van mentorschap kan door verschillende personen gedaan worden, namelijk:

  • De betrokkene zelf;
  • Zijn of haar partner;
  • Familieleden zoals ouders, grootouders, kinderen, kleinkinderen, broers, zussen, ooms, tantes, neven en nichten;
  • De voogd;
  • De curator, beschermingsbewindvoerder of mentor;
  • De officier van justitie (alleen in uitzonderlijke gevallen);
  • De begeleidende instelling.

Naast mentorschap kunt u er ook voor kiezen om bewindvoering aan te vragen. Dit is voornamelijk bedoeld voor mensen die onvoldoende in staat zijn om hun eigen financiële belangen te behartigen. Zit u of een naaste in de schulden en/of heeft hij of zij lichamelijke of geestelijke problematiek? Dan komt diegene in aanmerking voor beschermingsbewindvoering.

Neem contact op met deze specialisten

Op het gebied van mentorschap kunt u het best aankloppen bij JD Financial Coaching BV in Breda. Deze specialisten gaan graag met u in gesprek om te kijken of u of uw naaste in aanmerking komt voor mentorschap of bijvoorbeeld bewindvoering. Neem contact met ze op via de website voor meer informatie.

https://www.jdfinancialcoaching.nl/