Squire Artists
Image default
Aanbiedingen

Waarom is een pasjeshouder beter dan een portemonnee?

Misschien heb je er wel eens over nagedacht, maar je hebt nog geen besluit genomen. Pasjeshouders en portemonnees zijn beide nuttige producten om je pasjes, briefgeld, foto’s van je dierbaren of andere pasjes bij je te dragen. Toch is er een duidelijk voordeel aan het gebruik van een pasjeshouder. 

Meer comfort 

Een pasjesoudr biedt meer comfort dan een portemonnee. Hoewel portemonnees een eenvoudige en comfortabele manier zijn om je pasjes en geld bij je te dragen, kan het aantal en de grootte van de items dat je kunt dragen, beperkt zijn. Als je meerdere pasjes, documenten en geld hebt, kan een portemonnee ongemakkelijk en zwaar worden. Een pasjeshouder biedt een uitkomst. Het is veel lichter en biedt meer ruimte voor je pasjes en briefgeld. Bovendien past een pasjeshouder gemakkelijk aan de voorkant van de spijkerbroek. Dit heeft als voordeel dat je het voor de zakkenrollers een stuk lastiger maakt. 

Cardholder is veiliger dan een portemonnee

Daarnaast biedt een cardholder een betere en veiligere manier om je pasjes bij je te dragen dan een portemonnee. Portemonnees zijn vaak gemaakt van dun leer of stof, waardoor ze kwetsbaar zijn voor beschadiging. Daarnaast zijn standaard portemonnees niet beschermd tegen skimmen. Een pasjeshouder biedt een veel betere bescherming. Ze zijn meestal gemaakt van stevig kunststof of leer en de meeste hebben ook een extra slot om je items te beveiligen. Daarnaast zijn alle cardholders die online verkrijgbaar zijn bij 123 card holder beschermd met RFID technologie waardoor elektronisch zakkenrollen geen nut heeft.

Al je pasjes georganiseerd in je broekzak

Met het gebruik van een pasjeshouder zorg je er altijd voor dat je betaalkaarten georganiseerd in je zak hebt. Veel pasjeshouders hebben speciale vakken die speciaal zijn ontworpen voor bankpasjes, rijbewijzen, foto’s en andere documenten. Het maakt het zoeken naar je items veel gemakkelijker dan met een portemonnee. Je kunt ook gemakkelijk toegang krijgen tot je items zonder je hele portemonnee te moeten openen omdat deze er met een drukknop trapsgewijs uit de behuizing komen.

Tot slot, als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische optie, is een pasjeshouder van 123cardholder beste keuze. Er zijn veel verschillende stijlen en kleuren van pasjeshouders beschikbaar, waardoor er altijd een cardholder bij zit die geschikt is voor jou. Of je nu kiest voor een klassieke, een moderne of een kleurrijke pasjeshouder, je kunt er zeker van zijn dat je pasjes goed beschermd zijn.

Kortom

Een pasjeshouder is een veel betere optie dan een portemonnee. Het is comfortabeler, veiliger, handiger en stijlvoller. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je pasjes, geld en documenten bij je te dragen, dan is een pasjeshouder een goede keuze. Bekijk eens het assortiment op 123cardholder.nl en bestel vandaag nog een pasjeshouder.

 

https://123cardholder.nl/