Squire Artists
Image default
Bedrijven

Zorg voor optimale ventilatie met een airsock

Goed geventileerde lucht in gebouwen is van groot belang. Er zijn steeds meer bedrijven en instellingen die zich ervan bewust zijn dat verse lucht in gebouwen heel belangrijk is. Het is niet altijd mogelijk om een raam open te zetten. Daarvoor is nu een praktische oplossing beschikbaar: de airsock. Deze textiele luchtverdeelslang zorgt ervoor dat de lucht in een ruimte continu wordt ververst zonder dat dit voor de aanwezigen onaangenaam is. Dit systeem kan op talloze plaatsen worden toegepast omdat het zeer flexibel is. Als u ervoor wilt zorgen dat de lucht in uw bedrijf continu wordt ververst is dit systeem zeker te overwegen.

Toepasbaar in tal van branches

Verse en frisse lucht is vandaag de dag overal belangrijk. Mensen stellen steeds hogere eisen aan comfort. Het gaat dan niet alleen om bezoekers maar ook om medewerkers. De airsock kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Dit systeem is zo ongeveer overal toe te passen. Op kantoor, in de sportschool, in de horeca, in zorginstellingen en op scholen. De maximale lengte van een luchtsok bedraagt maar liefst 100 meter. Er worden dan meerdere slangen met behulp van ritsen aan elkaar gekoppeld. Op die manier kan worden gegarandeerd dat de verse lucht met een continue stroom de ruimte in wordt geblazen. Op die manier is de kwaliteit van de lucht in de ruimte goed te reguleren.

Wie kan deze verse lucht voor mij regelen?

Wilt u ook optimale luchtkwaliteit in uw pand? Neem dan contact op met BLT Luchttechniek. Zij zijn leverancier en installateur van de airsock. U kunt alle informatie over dit systeem lezen op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Ook voor onderhoud kunt u uiteraard bij dit bedrijf terecht. Heeft u vragen of wilt u deskundig advies? Neem ook dan gerust contact op met deze specialist.

https://www.bltluchttechniek.nl/