Squire Artists
Image default
Internet

Beheer uw vastgoed met deze vastgoedsoftware

Bent u op zoek naar een eenvoudige en efficiënte manier waarop u uw vastgoed kunt beheren? Dan biedt de vastgoedsoftware van Informant Software dé oplossing voor u. Dit bedrijf bestaat al sinds 1990 en houdt zich sindsdien bezig met de ontwikkeling en implementatie van software voor vastgoedmanagement en VvE-management. Vanwege hun jarenlange ervaring kunt u erop rekenen dat dit dé specialist is op het gebied van vastgoedsoftware. Bij hen kunt u dan ook uitstekend terecht voor een betrouwbaar vastgoedbeheersysteem. Ze bieden een totaaloplossing op maat voor u waarmee u op een gemakkelijke en flexibele manier uw vastgoed kunt beheren. Dit kunt u zelfs overal ter wereld doen. Door de vastgoedsoftware van Informant Software aan te schaffen, ontzorgt u uw bedrijf aanzienlijk.

De mogelijkheden van deze vastgoedsoftware

Met de zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke vastgoedsoftware van dit bedrijf is van alles mogelijk. U kunt hiermee zowel uw VvE-management als uw huurbeheer managen. Zo heeft u mogelijkheden voor diverse financiële en technische zaken, kunt u het onroerend goed van uzelf en derden beheren en kunt u een database vastleggen. In deze database slaat u gegevens op zoals eigenaren, technische details, foto’s en huurders. Via deze software krijgt u dus een duidelijk overzicht van alle informatie omtrent uw vastgoed.

Beheer financiële zaken eenvoudig via deze software

De vastgoedsoftware van Informant Software biedt u bovendien de mogelijkheid om gegevens uit de database te gebruiken bij onder andere automatisch incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen. Deze zaken kunt u gemakkelijk verwerken via de software. Bovendien kunt u op basis van alle boekingen de huurafrekeningen voor uw eigenaren op een eenvoudige manier samenstellen en versturen. Kortom: via deze software houdt u gemakkelijk alle administratie bij. Bent u geïnteresseerd in deze software? Bezoek dan de website van deze specialist in vastgoedsoftware of neem contact met ze op voor meer informatie.

https://www.informant.nl/