Squire Artists
Image default
Bedrijven

De lockpick sport beoefenen is iets waar je geduld voor moet hebben

Als je begint met lockpicking dan is het belangrijk om eerst in het bezit te komen van een lockpick set. Als je online kijkt dan zie je dat er echt heel veel verschillende soorten lockpick setjes beschikbaar zijn. Dus ik kan me voorstellen dat het als beginner lastig is om hier een keuze in te maken. Graag wil ik daarom wat van mijn advies geven om je op weg te helpen bij het kiezen van je aller eerste lockpick set.

 

Loop niet te hard van stapel met lockpicking

Als je net begint een misschien niet zeker bent of de lockpick sport wel voor jou geschikt is dan is het misschien verstandig om niet gelijk de allerduurste set aan te schaffen. Lockpicking is namelijk best wel lastig en hier komt dan ook regelmatig behoorlijk wat frustratie om de hoek kijken.

 

Stapje voor stapje beginnen met het verkennen van verschillende lockpick sets

Daarom is het verstandig om te beginnen met een goedkopere lockpickset of om wellicht je eigen lockpick set te maken. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier beginnen met het verkennen van de lockpick sport. Mocht het nou heel erg bevallen dan kun je er altijd nog voor kiezen of een duurdere set aan te schaffen. 

http://www.youtube.com/watch?v=A5_PwHlVFDs