Squire Artists
Image default
Bedrijven

Een container huren in Zoetermeer

U wilt op korte termijn een container huren. Deze container kan gehuurd worden, omdat u bijvoorbeeld uw huis gaat verbouwen of uw tuin gaat renoveren. In deze container kan in een keer veel afval, zodat u niet de hele tijd zelf naar het stort hoeft te rijden. U kunt verschillende typen containers huren in verschillende afmetingen. Zo kan er een puincontainer gehuurd worden, maar ook een bouwafval, houtafval, groenafval of grondcontainers. U kunt zelfs voor grofvuil in Zoetermeer een container huren, namelijk de grofvuil container.

Grofvuil container

Voor uw grofvuil in Zoetermeer en omstreken is deze container de oplossing. Deze container is te huren in meerdere formaten. Zo is die te huren in de afmetingen 3m³, 6m³ of 10m³. Die laatste afmeting kan geleverd worden in de vorm van een open of gesloten container. De prijs voor de verschillende formaten containers is wel verschillend, dat heeft te maken met de afmeting. Als de container eenmaal voor uw deur staat dan mag deze maximaal vier weken blijven staan. Maakt u geen zorgen: dit is inbegrepen in de prijs, net zoals het plaatsen en ophalen van de container. Met milieutoeslagen hoeft u zelf geen rekening te houden, ook dit zit bij de prijs inbegrepen.

Wat mag wel en niet afgevoerd worden?

Als u een grofvuil container huurt mogen sommige dingen wel worden afgevoerd en anderen juist weer niet. Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat er wel en niet mag.

Dit mag wel afgevoerd worden:

–          Meubels;

–          Raambekleding;

–          Sanitair;

–          Fietsen;

–          Tuinmeubels;

–          Puin;

–          Tegels;

–          Hout;

–          Metalen;

–          Kunststof;

–          Sloop/afvalhout;

–          Matrassen.

 

Dit mag niet afgevoerd worden:

–          Koelkasten;

–          Vriezers;

–          Autobanden;

–          Vetresten;

–          Spuitbussen;

–          Kitspuiten;

–          Verfblikken;

–          Kunstgras;

–          Ander chemisch afval;

–          Asbest.

Grofvuil container huren

Wilt u uw grofvuil in Zoetermeer kwijt? Dan kunt u dus een container huren. Dit kan bij Afvalcontainers Rijnmond. Zij zorgen ervoor dat het huren van een container eenvoudig is en goed verloopt. Weet u niet precies welke container u moet huren? Ook dan staan zij voor u klaar.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-zoetermeer/