Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Deze erkende dealer helpt u met onderhoud, reparaties en onderdelen voor uw Kubota minigraver

Heeft u een Kubota minigraver of bent u op zoek naar een kleine graafmachine van hoge kwaliteit? Dan kunt u het beste zoeken naar een erkende Kubota dealer. VDM Tools & Parts is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Dit familiebedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in tuingereedschappen. Zij beschikken over een ruim assortiment aan machines en andere gereedschappen van hoge kwaliteit. Ze helpen u met advies en bij technische problemen. Daarnaast kunt u bij hen originele onderdelen bestellen om uw machine te repareren.

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw machine

Een graafmachine levert een enorme krachtsinspanning, vaak voor vele uren per dag. Onder invloed van vocht en vuil slijten bepaalde onderdelen langzaam maar zeker. Daarom is het belangrijk om uw Kubota minigraver goed te onderhouden. De beste manier om dit te doen is door een professionele dealer in te schakelen. Deze weet precies welke onderdelen extra onderhoud nodig hebben en waar de machine moet worden nagekeken op slijtage.

Reparaties en onderdelen

Door goed onderhoud kan de levensduur van de onderdelen van uw Kubota minigraver aanzienlijk verlengd worden. Sommige onderdelen – zoals het brandstoffilter – zijn echter op een gegeven moment aan vervanging toe. Als dit wordt vastgesteld tijdens een onderhoudsbeurt, dan worden ze uiteraard vervangen met originele onderdelen. Als u liever zelf voor uw Kubota minigraver zorgt, dan bestelt u deze onderdelen simpelweg via de webshop van VDM Tools & Parts.

Een uitgebreid assortiment

Naast de Kubota minigraver kunt u ook voor andere Kubota machines zoals de F en BX serie bij dit bedrijf terecht. Zij werken ook met EGO Power tuinmachines en Kranzle reinigingsmachines. Daarnaast verkopen ze diverse andere gereedschappen zoals harken, schoppen, bijlen en emmers van uiteenlopende bekende merken. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor alle machines die ze verkopen. Als u iets nodig heeft dat niet op voorraad is, wordt het uiteraard voor u besteld.

https://www.vdmtools.nl/