Squire Artists
Image default
Bedrijven

Een betrouwbaar autobedrijf in Houten voor uw jaarlijkse onderhoud en apk-keuring

Is het weer tijd voor de jaarlijkse apk-keuring en bent u daarvoor op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Houten en omgeving? Autobedrijf Nieuwenhuijsen is dan het juiste adres, want ze staan al meer dan 30 jaar bekend om de kwaliteit en de goede service die ze leveren. Ze kunnen de nodige reparaties verrichten en de onderdelen vervangen die niet meer door de keuring komen, en op professionele wijze de apk-keuring uitvoeren. Ook kunt u door dit autobedrijf in Houten met het veranderen van de seizoenen uw zomerbanden laten omwisselen voor winterbanden. De banden waar u dan op dat moment niet mee rijdt worden netjes opgeslagen in het bandenhotel.

Gespecialiseerd in het inbouwen van lpg-installaties

Wilt u overstappen op autogas, dan kunt u bij dit autobedrijf in Houten terecht, waar ze op vakkundige wijze een lpg-installatie kunnen inbouwen in uw auto. Een groot voordeel van lpg is de lage CO2-uitstoot. Vooral eigenaren van oldtimers kiezen er daarom voor om een autogasinstallatie te laten inbouwen. En lpg rijdt veel goedkoper dan benzine of diesel, wat ook een groot voordeel is. U kunt eveneens het onderhoud van de installatie laten uitvoeren door de ervaren monteurs van dit autobedrijf. En wanneer u besluit om een lpg-installatie te laten installeren in uw auto, dan heeft dit autobedrijf in Houten een exclusieve haal- en brengservice en krijgt u ook een gratis leenauto tot uw beschikking.

 

Uw adres voor occasions of het installeren van een lpg-installatie

Autobedrijf Nieuwenhuijsen maakt deel uit van Bosch Car Service en is een betrouwbaar adres voor al uw auto gerelateerde zaken. De monteurs weten raad met alle automerken en de verschillende modellen, ook wanneer u een lpg-installatie wilt laten inbouwen. En was u niet op zoek naar een adres voor het inbouwen van een lpg-installatie maar naar een occasion? Ook dan kunt u terecht in de showroom van dit autobedrijf in Houten waar u diverse occasions kunt vinden.