Squire Artists
Image default
Financieel

Eenvoudig en snel de LCC berekenen voor jouw project

Wil je faalkosten voorkomen, maar niet eindeloos bezig zijn met het uitvoeren van de berekeningen? Dat is heel erg belangrijk! Integraal ontwerpen wordt steeds gangbaarder in de bouwsector, maar dat brengt zeker wat uitdagingen met zich mee. Hoe ga je bijvoorbeeld met elkaar een vruchtbare discussie aan over de levensloopkosten, wanneer je niet de expertise bezit? Life Cycle Vision uit Delft heeft daar een oplossing voor bedacht. Zij hebben een app ontwikkeld waarmee je de LCC voor uiteenlopende installaties en bouwprojecten kunt berekenen aan de hand van randvoorwaarden. Het tijdperk van handmatig berekenen is hiermee voorbij!

De voordelen voor een integraal ontwerpproces

De automatische berekeningen zorgen er uiteraard voor dat je veel tijdswinst boekt, maar wat voor voordelen heeft het dan daadwerkelijk voor een integraal ontwerpproces? Het is allereerst de meest eerlijke manier om geschillen tussen de verschillende partijen op te lossen. De app berekent de LCC voor alle mogelijke scenario’s en alternatieven, waardoor het meteen duidelijk is waar kostenbesparingen of -uitschieters plaatsvinden. Voor iedere partij in het integrale ontwerpproces zijn beoogde kosten de meest duidelijke taal. Het besluitvormingstraject wordt met de app van Life Cycle Vision eenvoudig, efficiënt én eerlijk!

Ontdek zelf met een gratis demo hoe de software voor jou kan werken

Ben je erg benieuwd wat deze software kan betekenen voor het berekenen van de LCC bij jouw project? Wacht dan niet langer en ervaar het simpelweg zelf! Life Cycle Vision uit Delft biedt een vrijblijvende demo van één week aan, zodat nieuwe gebruikers zelf kunnen ervaren hoe makkelijk de app is. Door het berekenen van de LCC te automatiseren, werk je efficiënter én effectiever aan jouw project. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Bekijk dan de referenties van bedrijven die je al voor zijn gegaan! Voor vragen heb je uiteraard ook de mogelijkheid om contact op te nemen. De contactgegevens staan op de website vermeld.