Squire Artists
Image default
Financieel

Hypotheek afsluiten in Amsterdam

Bij Pesschier & Lormans kunt u zeer zeker terecht als het gaat om een hypotheek afsluiten in Amsterdam. In 1999 is dit bedrijf opgericht door twee hypotheekadviseurs pur sang. De klant heeft altijd bovenaan gestaan bij deze dames, natuurlijk wel met inachtneming van de wetgeving en bankvoorwaarden. De taken van een hypothecair planner gaan verder dan alleen gedegen hypotheekadvies geven. Uw hele financiële situatie wordt namelijk in kaart gebracht, zodat alles duidelijk is, ook met het oog op de toekomst.

Een startershypotheek voor uw eerste woning

Als u als starter een hypotheek wilt afsluiten in Amsterdam, kan dat nogal lastig zijn. Pesschier & Lormans helpt u graag bij het kiezen van de beste hypotheek die past bij uw financiële situatie. Er wordt naar gestreefd om de goedkoopste hypotheek voor u af te sluiten. In een gratis eerste gesprek wordt besproken welk hypotheekbedrag aansluit bij uw financiën. Ook de maandelijkse kosten die daaraan verbonden zijn, worden uitgebreid besproken. In dit gesprek worden verschillende hypotheekvormen besproken waarbij uw klantprofiel aan bod komt. Natuurlijk bespreken zij ook de tarieven die zij hanteren. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent als u deze ervaren hypothecaire planners in de arm neemt.

Ontvang gedegen advies waar u écht wat mee kunt

Pesschier & Lormans geeft u graag advies voor uw hypotheek in Amsterdam. Het in kaart brengen van uw volledige financiële situatie en het regelen van andere zaken kan lastig zijn en veel tijd en energie kosten. Het is daarom erg fijn dat dit bedrijf voor u klaarstaat wanneer u dat nodig heeft. U wordt goed begeleid en de juiste vragen worden u gesteld om een compleet beeld te krijgen van uw woonwensen en de mogelijkheden. Vraag dus een gratis eerste gesprek aan door te bellen of e-mailen en u zult snel merken dat u de juiste partij heeft gecontacteerd.