Squire Artists
Image default
Tuin en buitenleven

Fundering voordelig en snel maken en/of laten herstelen

Fundering nodig? Bel dan WSF schroeffundering.nl

De fundering is de basis voor ieder constructie, groot en klein. Het is funest dat de fundering goed wordt aangelegd. De grond, de diepte, type zand, hoeveelheid grondwater en nog veel meer zaken die allemaal van invloed zijn op het aanleggen van goede fundering. Gelukkig zijn er de specialisten van Weenk Schroeffundering (WSF). Vanuit de hoofdlocatie in Almelo worden hier alle voorbereidende werkzaamheden gedaan voor projecten door het hele land. Weenk Schroeffundering is Pioneer in Nederland, want het heeft meer dan 10 jaar geleden de schroeffundering oplossing geïntroduceerd bij particulieren. Sindsdien is er veel veranderd in de markt van funderingen. WSF heeft het mogelijk gemaakt om snel, kwalitatief én voordelig een fundering te maken voor nagenoeg elke toepassing. Zo bieden wij;

Funderingsherstel: één van onze specialisaties

Eén van de meer complexe projecten zijn funderingsherstel werkzaamheden. Een fundering kan op verschillende redenen beschadigd raken. Denk aan aardbevingen, (gas- en olie) boringen, het aanleggen van tunnels, verandering van de stand van de grondwater of grote bouwprojecten. Afhankelijk van de schade en impact kan een funderingsherstel al gauw in de kosten oplopen. Traditionele oplossingen kosten vaak veel geld en vergt vaak zwaar materiaal en veel personeel. Schroeffundering werkt anders! Het is compact, direct inzetbaar en relatief eenvoudig om maatwerk ervoor te ontwikkelen.

Kosten funderingsherstel direct inzichtelijk

Bij Weenk Schroeffundering hebben we veel ervaring met het herstellen van funderingen. Bij schade aan een fundering kan één van onze specialisten binnen enkele werkdagen langskomen voor een inspectie. Op basis hiervan kunnen we snel en gericht een prijsopgave maken zodat de kosten voor funderingsherstel direct helder zijn. Zo zijn er geen verrassingen achteraf!

Fundering op staal? Dat regelen we!

Bij Weenk Schroeffunderingen beschikken we over een breed assortiment aan oplossingen, apparatuur en toepassingen om in elk situatie mee te kunnen denken in oplossingen. Van groot tot klein en van simpel tot zeer complexe situaties (denk aan herstel werkzaamheden). Bestel onze onze schroeffundamenten nu ook eenvoudig online in onze vernieuwde webshop. Door altijd ruime voorraden kunnen we scherpe prijzen hanteren met snelle levering.

Montage service | Maak online een afspraak

Ben je zelf niet zo handig, maar wil je het professioneel en in één keer goed laten doen? Maak dan gebruik van onze montage dienst. Deze is 5 dagen per week beschikbaar en op afspraak in te zetten in heel Nederland. Dankzij specialistische gereedschappen kunnen zij de klus snel en deskundig klaren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

https://schroeffundering.nl/