Squire Artists
Image default
Eten en drinken

Bladerdeeg recepten voor zoete en hartige trek

Met marsepein gevulde bladerdeeghartjes, koffiebroodjes, aspergepakketjes, tartelette met erwten en ham; met de verrassende bladerdeeg recepten van Tante Fanny kun je alle culinaire kanten op. Of je nu van zoete, hartige of pittige bladerdeeg gerechten houdt, je vindt iedere variant terug in de receptenboekjes van dit deegproductenmerk. De receptenboekjes kun je gratis downloaden op de website van Tante Fanny. Handig, als je het prettig vindt om op een later moment eens rustige alle bak-ideeën door te nemen. Je kunt eveneens op de website zoeken naar specifieke recepten of bladerdeeg recepten filteren op basis van jouw wensen.

Over de producten van Tante Fanny

Met de vele heerlijke bladerdeeg recepten van Tante Fanny ontdek je iedere keer weer nieuwe en verrassende manieren om iets lekkers op tafel te zetten. Het benodigde verse deeg koop je eenvoudig bij een supermarkt bij jou in de buurt. De deegproducten van Tante Fanny bevatten geen kunstmatige smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten. Met de verse deegrollen bak je gemakkelijk zelf de heerlijkste snacks en maaltijden. Handig is ook dat het deeg is opgerold in bakpapier. Je hoeft alleen nog maar je gekozen verse ingrediënten aan te schaffen en eenmaal thuis kun je direct aan de slag. Mocht je er niet aan toe komen om gelijk de keuken in te gaan, dan kun je de meeste deegproducten van Tante Fanny invriezen. 

Lekkere recepten om quiche te maken

Naast verse bladerdeegrollen kun je van het merk Tante Fanny eveneens vers deeg kopen voor het maken van quiche en taart. Ook voor het maken van quiche vind je heel veel inspiratie op de website van Tante Fanny. Kies bijvoorbeeld voor een galette met venkel of in de winter voor een heerlijke quiche met stoofperen en spek. Ook wanneer je een vegetarische of veganistische quiche wilt maken, vind je heerlijke recepten bij Tante Fanny. Daarbij zijn de deegsoorten van dit merk allemaal vegetarisch en bepaalde varianten zelfs veganistisch.