Squire Artists
Image default
Eten en drinken

Kom heerlijke sushi eten in de buurt van Oss!

Heeft u zin in sushi en bent u in of vlak bij Oss? Kom dan naar Restaurant Xie Xie in Nuland. Hier geniet u van diverse soorten sushi, wokgerechten en andere heerlijkheden die het buffet te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan lekkere gewokte groente of mooie vis van de grill. In dit restaurant proeft u gerechten van over de hele wereld. Zo kunt u niet alleen genieten van typisch Aziatische gerechten, maar ook van speciale Franse kazen en een verrukkelijke chocoladefontein. En dat allemaal voor een aantrekkelijk vast bedrag per persoon!

Ook voor wokken nabij Den Bosch

Bent u vlak bij Den Bosch en heeft u zin om te wokken? Ook dan zit u bij Restaurant Xie Xie helemaal goed! Naast sushi eten, kunt u hier namelijk ook genieten van verrukkelijke wokgerechten. Het wokken gebeurt in dit restaurant nabij Den Bosch vlak voor uw neus, waardoor u verzekerd bent van versbereid eten. Kies wat u lekker vindt, laat het ter plaatse bereiden en smullen maar!

Afhalen en catering zijn ook mogelijk

Wilt u liever bij u thuis in Oss sushi eten? Of op een locatie in Den Bosch wokken? Bestel dan telefonisch wat u lekker vindt en haal het vervolgens af bij het restaurant. Dan kunt u daarna fijn thuis of elders genieten van heerlijk eten. Of heeft u binnenkort een feest en heeft u geen zin om zelf te koken? Laat dit restaurant dan de catering verzorgen. Dan genieten alle gasten van heerlijk eten, terwijl u optimaal geniet van hun gezelschap.

Bestel telefonisch of reserveer online

Heeft u in Oss, Den Bosch of omgeving een keuze gemaakt voor sushi of gerechten om te wokken? Bel dan naar Restaurant Xie Xie en geeft uw bestelling door. Wilt u liever komen eten in het restaurant? Reserveer dan eenvoudig via de website.