Squire Artists
Image default
Bloemen

Laat adembenemende bloemen bezorgen in Amsterdam

Wil je graag een mooi boeket aanschaffen? Bij URBANBLOOM in Amsterdam koop je de mooiste bloemen die geschikt zijn voor een professionele bloemist. Ze beschikken over zowel een online webshop als een fysieke winkel. Je kunt dus eenvoudig online een prachtig boeket bestellen, maar het is ook mogelijk om langs te komen in hun winkel in Amsterdam-Oost. De missie van deze bloemenwinkel is duidelijk; iedereen even enthousiast maken over bloemen en planten als zij! Bekijk snel hun assortiment aan bloemen en kies je favoriete boeket.

Een bloemenabonnement waarmee je altijd verzekerd bent van een vers boeket

Wil je altijd verse bloemen en planten in huis hebben? Je kunt dan uiteraard elke keer opnieuw naar de bloemist gaan of online bloemen bestellen, maar hoe makkelijk zou het zijn als je de bloemen gewoon bij je thuis kon laten bezorgen in Amsterdam? URBANBLOOM heeft hier dé ideale oplossing voor gevonden; een bloemenabonnement. Je kiest zelf hoe vaak je de bloemen geleverd wilt krijgen. Je kiest uit maandelijks, tweewekelijks of zelfs wekelijks, afhankelijk van hoe vaak je de bloemen thuis wilt laten bezorgen. Zo weet je altijd zeker dat je een mooi, vers boeket met de meest prachtige bloemen in huis hebt!

Kies voor topkwaliteit en koop je bloemen bij deze bloemist

Ben je gek op bloemen en planten en wil je je woning in Amsterdam opfleuren met een prachtig boeket? Dan is deze bloemist dé ideale partner voor jou! Als je bij hen bloemen bestelt voor 12:00 uur, dan worden deze dezelfde dag nog bij je in Amsterdam bezorgd. Zo hoef je nooit lang te wachten op een nieuw boeket. Uiteraard kun je ook langsgaan bij hun fysieke winkel in Amsterdam-Oost om het assortiment met eigen ogen te bekijken en je favoriete boeket aan te schaffen. Koop de mooiste bloemen bij deze bloemist!