Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten met behulp van een milieuvriendelijke machine

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf omdat u graag machinaal wilt straten met een elektrische machine? Dan kunt u uitstekend terecht bij de specialist genaamd Road Paving Systems. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van milieuvriendelijk machinaal straten. Ze bieden kwalitatief hoogstaande machines die milieuvriendelijk zijn en waarbij het aanvragen van een subsidie mogelijk is. Dit komt doordat de machines van dit bedrijf 100% elektrisch zijn.

De voordelen van machinaal straten met de Roadprinter zijn groot

De machine die u bij deze specialist kunt huren of kopen is de Roadprinter Eco. Deze machine is een van de meest toonaangevende machines op het gebied van bestrating en is inzetbaar voor veel verschillende klussen. Zo gebruikt u deze machine bij het bestraten van zowel brede wegen als smallere straatjes. De Roadprinter gebruikt u bij het machinaal straten van een straat met een breedte van één tot wel zes meter en er is zelfs een optie om uit te breiden naar meer meters. Zo kunt u in één keer de hele straat perfect leggen inclusief randafwerking. Wanneer u ervoor kiest om machinaal te straten met een machine van Road Paving Systems in Dongen, profiteert u van diverse voordelen. Zo is de Roadprinter Eco 100% elektrisch en daarmee milieuvriendelijk. Daarnaast vindt er geen geluidsoverlast plaats omdat de stille lithium-lon accu weinig geluid produceert. Verder is er geen struikelgevaar, want de machine beschikt niet over losliggende kabels. Ook is er minder storingsgevoeligheid dan bij andere machines omdat de motorisering en de besturing perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf

Heeft u interesse in het kopen of huren van een hoogwaardige machine voor machinaal straten? Dan bent u bij deze specialist helemaal aan het juiste adres. Bekijk het aanbod voor de verkoop of ontdek welke machine u het liefst wilt huren. De medewerkers van dit bedrijf staan u graag te woord en voorzien u van passend en deskundig advies indien gewenst. Neem contact met ze op voor het bespreken van de mogelijkheden.