Squire Artists
Image default
Bedrijven

Museum Amsterdam

Torture Museum in Amsterdam

Bent u op zoek naar een interessant dagje uit en wilt u deze doorbrengen in een bijzonder en origineel Museum in Amsterdam? Denk dan eens aan het Torture Museum! Het Torture Museum in Amsterdam biedt u een levendige kijk in het gruwelijke verleden van de Middeleeuwen. Maar wat houdt dit gruwelijke verleden precies in? In de Middeleeuwen werden diverse strafinstrumenten gebruikt om mensen te straffen, te verhoren of om hekserij te bestrijden. Het schavot, de galg en de inquisitie stoel zijn enkele voorbeelden hiervan. Deze strafinstrumenten en meer kunt u allemaal aanschouwen in het Torture Museum. Door middel van achtergrondinformatie komt u meer te weten over de gruwelen die zich hebben afgespeeld in de Middeleeuwen. Dit stuk historie heeft veel invloed gehad, wat het erg interessant maakt om hier meer over te weten te komen.

Straffen en vonnissen in de Middeleeuwen

In het Torture Museum kunt u meer dan 40 verschillende strafinstrumenten bekijken. Deze instrumenten werden in de Middeleeuwen gebruikt om hekserij te bestrijden, maar ook om mensen te straffen en te ondervragen. Het doel van de overheden hierin was laten zien dat zij de macht hadden over het volk, en niemand hier tegenin kon gaan. Besluit u het Torture Museum te bezoeken, neem dan vooral ook een kijkje bij de tentoonstelling ‘Straffen en vonnissen in de Middeleeuwen’. Dit is een internationale tentoonstelling, die u extra achtergrondinformatie verschaft. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Het Torture Museum bezoeken

Bent u nieuwsgierig naar de gruwelen uit het verleden? En wilt u deze komen ontdekken in het Torture Museum? Of u nu met het bedrijf bent of een groep vrienden of familieleden, bij het Torture Museum bent u aan het juiste adres voor een informatief en bijzonder uitje waar nog lang over nagepraat gaat worden! Wacht niet langer, en plaats vandaag nog uw reservering! Neem contact op met het Torture Museum. Denk eraan uw reservering minimaal 2 weken van tevoren te plaatsen. Zo weet u zeker dat er plek is voor u en uw groep!

 

http://www.torturemuseum.nl/