Squire Artists
Image default
Toerisme

Ontdek Japan of Australië in alle luxe

Is dit iets voor jou: een luxe individuele rondreis door Australië vol met onvergetelijke hoogtepunten? Wat dacht je van indrukwekkende steden zoals Melbourne en Sydney? Met je blote voeten in het zand op de heerlijke stranden van de Whitsunday Islands? Samen met locals genieten van het voortreffelijke eten en drinken ? Als je jouw droomvakantie bij All over Tours regelt, heb je de keuze uit oneindige opties. Wat Australië betreft, noemen we enkele mogelijkheden:

  • de Blue Mountains, Cattle Station, Kimberley en vele hoogtepunten in Sydney;
  • een fly-drive door het rode hart en het oosten van het land;
  • een tocht langs de mooie kustlijn van Australië, dagtrips naar heerlijke steden en een verblijf in gezellige guesthouses.

Deze voorbeeldreizen dienen ter inspiratie. We hopen dat jij ons snel laat weten hoe jouw droomvakantie in Australië eruit ziet. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan! Je kunt een en ander online doorgeven of ons bellen. Als het beter uitkomt dat er iemand bij jou langskomt, is dat bij deze afgesproken.

Japan jouw favoriet?

Liever Japan? Dan is de Japanspecialist bij All over Tours jouw aanspreekpunt. Japan reizen zijn immers populair. Wil je niet met de massa meedoen maar het echte Japan ontdekken? Maak dan een afspraak. Wij laten je graag de mooiste dingen zien.

Even wat feitjes; Japan, met als hoofdstad Tokio, kent 127 miljoen inwoners. Het land bestaat uit maar liefst 6.852 eilanden. De levensverwachting is de hoogste van de wereld. De kindersterfte is de op twee na laagste van alle landen in de wereld. Het Shintoïsme en boeddhisme zijn de belangrijkste religies. Veel Japanners hangen beide aan. De munteenheid is de Yen.

Om je een indruk te geven van wat Japan te bieden heeft, lichten we er één voorbeeldvakantie uit: een trip naar de zuidelijke eilanden van Japan. In twee weken tijd zul je kennismaken met veel unieke schatten van Shikoku en Kyushu. Ongerepte natuur, een kasteelstadje, kunststeden, musea en pelgrimsroutes. Ze staan allemaal op het programma. Net als eeuwenoude monumenten, warmwaterbonnen en tempels. Het verblijf luxe en authentieke hotels inclusief ontbijt (en eventueel diner) het vervoer ter plekke, de excursies en natuurlijk de heen- en terugvlucht: All over Tours verzorgt alles tot in de puntjes.

https://www.allovertours.nl/