Squire Artists
Image default
Auto’s en Motoren

Zonder zorgen en stress slagen voor het auto theorie examen

123-Theorie is inmiddels goed bekend onder jongeren die snel hun theoriecertificaat willen halen. Ook jij bent welkom bij ons. We worden vaak gebeld, geappt en gemaild met allerlei vragen. Zowel over de cursus als over het examen. Voorbeelden van vragen zijn de volgende. Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen? Ik heb dyslexie, kan ik ook de theorie cursus volgen? Geven jullie ook de cursus in het weekend? Mijn ID-kaart is verlopen mag ik dan alsnog het examen afleggen? Mijn datum staat er niet bij kan ik me alsnog inschrijven voor de theorie cursus? Voor een antwoord op deze en andere vragen die veelvuldig gesteld worden, verwijzen we je naar 123-theorie.nl.

Schrijf je in en slaag binnen 1 dag, zekerweten!

Op dezelfde website kun je je inschrijven voor je autotheorie. Je vindt online alle aankomende cursusdagen op een rij. We geven die cursussen overigens verspreid over het hele land. Dit doen we om jongeren van Groningen tot Maastricht en van Den Haag tot Nijmegen van dienst te zijn.

In Amsterdam je theorie halen? Easy.

Binnen enkele weken je auto theorie halen in Amsterdam. Als dit op jouw to-do-lijstje staat, ben je bij deze uitgenodigd je vandaag nog op te geven bij 123-Theorie. Wij bieden een 100% slagingskans, een cursus en het CBR-examen op een en dezelfde dag waarbij je de keuze hebt uit meer dan 10 locaties. Inmiddels zijn er al 15000 kandidaten bij ons geslaagd.

De opzet is simpel: eerst een aantal uur intensief, maar toch ontspannen les en dan direct door naar het CBR voor het examen. De docenten zijn getraind om iedereen een eerlijke kans te geven. Daarmee bedoelen we dat we extra alert zijn op jongeren met ADHD, dyslexie en faalangst. Maar ook als je de Nederlandse taal moeilijk vindt of het lastig vindt je te concentreren helpen we je richting dat felbegeerde theoriecertificaat. Als je een vraag hebt, kun je die mailen naar info @ 123-theorie.nl. Of je stelt ‘m via het online contactformulier.

https://www.123-theorie.nl/