Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Oud metaal verhandelen in regio Rotterdam

Als u uw slag wilt slaan in de handel van oud metaal, zoals de verkoop van oud ijzer, in de omgeving Rotterdam, dan doet u er bijzonder verstandig aan om zaken te doen met Van Helvert Metalen. Deze specialisten weten namelijk alles over oud ijzer, wat ideaal is als uw het uwe in de verkoop wilt doen nabij Rotterdam. Dit bedrijf houdt zich namelijk dag in, dag uit bezig met het verhandelen van verschillende soort metalen. Deze metaalhandel uit Rotterdam is een echt familiebedrijf waarin de kennis en ervaring van drie generaties samenkomen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Als u oud metaal, zoals oud ijzer, wilt verhandelen in de omgeving van Rotterdam, weet u dus vrijwel zeker dat u voor de verkoop helemaal goed zit bij dit mooie bedrijf.  

Waarom u voor deze specialisten moet kiezen

Vanwege de vele jaren aan collectieve ervaring binnen Van Helvert Metalen weten zij waar ze in uitblinken. U heeft direct voordeel van deze competenties tijdens het verkopen van oud metaal in regio Rotterdam. De inkoop-service van de specialist is geijkt op twee centrale punten. Dit zijn kwaliteit en duurzaamheid. Op het gebied van kwaliteit gebruiken de specialisten van deze metaalhandel uit Rotterdam mobiele analyseapparatuur om de exacte samenstelling van uw metaalwaar te bepalen. Zodoende wordt aan u exact de juiste prijs betaald. Op het gebied van duurzaamheid zet het bedrijf in op het leveren van een bijdrage aan de circulaire economie voor schaarse grondstoffen, waardoor ze uw oud metaal in Rotterdam met open armen ontvangen.

Verkoop verschillende oude metalen bij deze specialisten

U kunt bij deze metaalhandelaar uit Rotterdam verschillende soorten oud metaal, waaronder ijzer, in de verkoop doen. Denk bijvoorbeeld aan koper, wat vaak voorkomt in gebruikte buizen, elektriciteitsdraad of platen. Ook voor aluminium zit u bij deze specialisten goed. Ook helpen ze u met zink, lood, RVS, brons en zelfs combiketels. Als het om metaal gaat, zijn deze specialisten werkelijk van alle markten thuis. Aarzel dan niet om uw oud metaal uit Rotterdam bij deze specialisten te koop aan te bieden. U kunt rekenen op een snelle service, een goede prijs en een persoonlijke aanpak tijdens de ijzerverkoop.