Squire Artists
Image default
Banen en opleidingen

Start nu met het solliciteren bij Starbucks de Lucht West

Ben je op zoek naar een nieuwe bijbaan in de omgeving van Culemborg? Dan kun je zeker terecht bij Temko B.V. Zij bieden namelijk verschillende openstaande vacatures, bijvoorbeeld bij horecagelegenheden bij diverse pompstations. Je vindt zo dus gegarandeerd een leuke bijbaan. Vind jij het leuk om klanten te verwennen met de lekkerste broodjes en zelfgemaakte koffie? Vind je het daarnaast leuk om hier en daar een praatje te maken met klanten? Dan zit er gegarandeerd een leuke bijbaan in de buurt van Culemborg tussen voor jou. Zo kun je bijvoorbeeld solliciteren bij Starbucks de Lucht West. Zie jij dit helemaal zitten? Wacht dan niet langer en start je sollicitatieproces meteen om dit leuke team te versterken.

Werken bij Starbucks als barista

Er zijn verschillende openstaande vacatures. Een van de vele openstaande vacatures is bij Starbucks. Ben je op zoek naar een nieuwe baan waar je sociale vaardigheden en het brouwen van koffie kunt combineren? Denk er dan over na om te solliciteren bij Starbucks de Lucht West. Je komt dan te werken in een leuk team bij een tankstation dat zich bevindt op de snelweg tussen Zaltbommel en Den Bosch. Je kunt hier terecht als je op zoek bent naar een parttime baan. Daarnaast zijn hier ook doorgroeimogelijkheden. Je kunt hier namelijk eventueel doorgroeien als shift supervisor. Zo zie je maar dat alles mogelijk is. Wacht daarom niet langer met het solliciteren bij Starbucks de Lucht West.

Start meteen je sollicitatieproces op een van de vacatures

TEMKO B.V. is een bedrijf dat verschillende vacatures open heeft staan. Zo kom je in de buurt van Culemborg dus altijd aan een geschikte bijbaan die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Er zijn talloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan solliciteren op een functie als barista bij Starbucks de Lucht West. Wacht niet langer en start vandaag nog jouw nieuwe carrière.