Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Paruzzi heeft alles voor je oude VW!

Liefhebbers van oude VW weten het al; Volkswagen onderdelen kun je 24/7 bestellen via de webshop van Paruzzi. De mensen achter deze online VW-onderdelen winkel hebben alle items slim gerubriceerd:

  1. Motor;
  2. Benzine, Uitlaat, Kachel;
  3. Transmissie;
  4. Vooras, Besturing;
  5. Achteras, Differentieel;
  6. Remmen, Velgen;
  7. Bumpers (m.u.v. Kever vanaf 8.1974 & Bus T25), Chassis, Hand & Voetbedieningen;
  8. Bumpers (Bus T25 & Kever vanaf 8.1974), Carrosserie, Interieur;
  9. Elektriciteit;

Er is zelfs een categorie voor diverse artikelen. Dit is super handig als je op zoek bent naar een specifiek onderdeel waarvan de naam je even niet te binnen schiet. Weet je wel exact wat je nodig hebt, dan kun je dat artikel typen in de zoekbalk bovenaan de Paruzzi-homepage.

Soms komt het voor dat mensen echt niet vinden waar ze naar op zoek zijn. Het beste advies is dan: neem contact op met Paruzzi! Je kunt bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)113-503555. Komt mailen handiger uit? Gebruik dan sales @ paruzzi. com. De telefoon wordt op werkdagen altijd opgenomen en mailberichten worden snel beantwoord. 

Spijlbus onderdelen nodig? Paruzzi heeft het!

Welke onderdelen Spijlbus kun je allemaal bestellen bij Paruzzi? Bijvoorbeeld motoronderdelen als een carburateur, een oliefilter, zuigerveren, een krukas met contragewichten en een krukaspoelie. Vanzelfsprekend zijn ook VW-parts op het gebied van elektriciteit leverbaar. Je kunt dan denken aan een ontsteking, een spanningsregelaar, een accudeksel montage-set, accupoolklemmen, een achterlichtlens, een antenne en een benzinedrukmeter.
{externalimage}}

Bestellen is heel eenvoudig. Als je hebt gevonden wat je zoekt, klik je op ‘bestel’. Vervolgens verschijnen een aantal belangrijke gegevens. Het bestelnummer, de beschrijving, het aantal, de prijs, de totaalprijs en de status (is een en ander op voorraad of niet). Is dit allemaal naar wens en tevredenheid dan kun je klikken op ‘bestelling afronden’. Tot slot is het een kwestie van betalen. Dat kan via iDeal, Visa, Mastercard, American Express en PayPal. Zodra jouw bestelling is afgerond krijg je van Paruzzi een bevestiging en een indicatie van de levertijd.

 

https://www.paruzzi.com/nl/