Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Schadevergoeding na een ongeval? Dit team helpt u snel op weg

Schadevergoeding na een ongeval wilt u natuurlijk snel geregeld hebben. Niets is vervelender dan hierop te moeten wachten en daarmee het ongeval niet kunnen afsluiten. Het Letselteam bestaat uit een snelgroeiend team letselschadebureaus en helpt verder op het moment dat dit het hardste nodig is. Meer dan 20% van de letselschadeslachtoffers wordt al door het Letselteam geholpen en dit percentage blijft groeien. Benieuwd wat de bureaus voor u kunnen betekenen bij een schadevergoeding na een ongeval?

De werkwijze van het Letselteam: één team, diverse bureaus door heel Nederland

Bij het Letselteam zijn steeds meer bureaus aangesloten, zodat er vrijwel altijd één deelnemer bij u in de buurt zit. Van Rotterdam tot Deventer en van Hengelo tot Oosterhout; het Letselteam is dichtbij. De werkwijze is voor alle letselschadebureaus hetzelfde. U neemt voor schadevergoeding na een ongeval contact op met het dichtstbijzijnde of gewenste bureau. Zij nemen vervolgens contact op met het Letselteam en maken een afspraak voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis. U hoeft dus nergens naartoe! En het voordeel? U heeft direct inzage in uw online dossier.

iLetsel: een uniek systeem dat snel, veilig en gemakkelijk werkt

Alle deelnemers van het Letselteam maken gebruik van iLetsel: een unieke systeem dat met de ultieme aanpak van behandelen en regelen koploper is. Dankzij het gebruik van dit systeem kan bij een schadevergoeding na een ongeval alles direct online geregeld worden, waardoor u zonder vertraging aan de slag kunt. Heeft u vragen over het systeem? Via het dossier kunt u uw vragen snel en veilig stellen. Natuurlijk is ieder letselschadebureau ook via e-mail of telefoon bereikbaar. Net wat u prettig vindt. Bij schadevergoeding na een ongeval bent u bij Letselteam, in heel Nederland, aan het juiste adres. Zij zijn u graag van dienst, zodat u uw vergoeding snel ontvangt en u weer door kunt gaan met uw leven.

https://letselteam.com/