Squire Artists
Image default
Banen en opleidingen

Consultants in Biotech recruitment helpen met het vinden van een nieuwe baan

Een nieuwe baan vinden is niet altijd makkelijk. Hoewel je hbo of wo bent afgestudeerd op het gebied van Life Sciences, struin je al tijden het internet af voor een vacature die bij jou past. Maar ondanks het diploma en je ervaring lijkt een geschikte nieuwe werkplek vinden binnen de Farma- en Biotech-industrie bijna onmogelijk. Gelukkig is er hulp voor het vinden van een nieuwe baan voor jou. Op het gebied van Biotech recruitment is er een ervaringsrijke consultant die je helpt bij deze zoektocht: MY Recruitment.

Werkzoekenden en bedrijven worden samengebracht

Het bedrijf MY Recruitment brengt werkzoekenden en bedrijven binnen de Biotech-wereld samen. Zij werven professionals met een technische opleiding in bijvoorbeeld Life Sciences of Farmacie, die door de daarin opgedane ervaring geschikt zijn om binnen de Farma- en Biotech-branche te werken. De bedrijven die via MY Recruitment zoeken naar werknemers zijn ontzettend gevarieerd en bestaan onder andere uit producenten van geneesmiddelen en opkomende bedrijven in de Biotech-industrie. De recruitment van dit bedrijf is menselijk; de consultants behandelen jou niet als nummertje in de Biotech-poule. Bovendien heb je uitsluitend contact met professionals die zelf vaak al in deze industrie hebben gewerkt. Jouw cv is belangrijk en er wordt persoonlijke aandacht gegeven wanneer je ervoor kiest om via MY Recruitment een nieuwe baan te vinden.

Een zoektocht met persoonlijke begeleiding

Een nieuwe baan vinden met deze manier van Biotech recruitment is voor mensen met een opleiding die hierbij past nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt bij MY Recruitment reageren op openstaande vacatures. Als er op dat moment niets aantrekkelijks voor jou tussen staat, kun je jezelf inschrijven en wordt er bij een nieuwe vacature contact met je opgenomen. Door de persoonlijke begeleiding van deze recruitment-specialist sta je er niet meer helemaal alleen voor en is een nieuwe baan in de Biotech zo gevonden!

https://www.my-recruitment.com/