Squire Artists
Image default
Aanbiedingen

Tips bij het kiezen en installeren van een wandlamp

Als je je ruimte gezellig wilt maken en verlichting aan de ruimte wilt toevoegen, dan zijn wandlampen een geweldige optie. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of iets moderns, er zijn tal van stijlen, kleuren en vormen beschikbaar om uit te kiezen, zodat het product gegarandeerd bij jouw interieurstijl past. Ontdek waarom ook jij jouw interieur moet voorzien van een wandlamp!

De juiste stijl kiezen

Bij het kiezen van de perfecte wandlamp voor jouw ruimte is er geen gebrek aan mogelijkheden. Van eigentijdse vormen en afwerkingen tot klassieke designs: er is voor elk wat wils. Bekijk allereerst hoe jouw stijl er uit ziet en wat daar bij past. Ga vervolgens gericht kijken welke wandlamp hier het beste bij past. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de functionaliteit. Het is belangrijk om te kiezen voor een lamp die voldoende licht geeft, bijdraagt aan de sfeer en wat betreft grootte ook past binnen het interieur. In een kleine ruimte is het niet handig en prettig om te kiezen voor een grote wandlamp. Omgekeerd geldt dit ook voor een grote ruimte. 

Tips voor de installatie

Als je eenmaal jouw favoriet hebt gevonden en gekozen, is het tijd voor de installatie! Lees alle instructies goed door voordat je begint en controleer de afmetingen en het benodigde gereedschap. Het kan ook nuttig zijn om de hulp van iemand anders in te roepen, want een extra paar ogen kan zeer nuttig zijn bij installatieprojecten als deze. Enkele tips die handig zijn om mee te nemen tijdens het installeren zijn het gebruiken van muurankers bij lichte oppervlakken, precies werken – vaak meten en controleren – en zorgvuldig en veilig bedraden. 

Ben jij inmiddels ook enthousiast geworden om ook een wandlamp te installeren? Neem dan een kijkje bij Sfeer.nl waar een groot assortiment aan wandlampen te vinden is. Hier vind je gegarandeerd een lamp die bij jouw interieur past. Ook kun je hier terecht voor advies en hulp bij vragen. 

https://www.sfeer.nl/