Squire Artists
Image default
Onderwijs

Kinderen leren meer met deze leermiddelen voor het basisonderwijs

Ben jij als leerkracht op zoek naar geschikte leermiddelen voor het basisonderwijs waarmee je jouw leerlingen kan voorzien van een meer passend onderwijsaanbod? Dan is het aanbod aan leermiddelen van Educatieve Uitgeverij Kinheim mogelijk heel erg geschikt voor jou. Deze uitgeverij heeft al jarenlang ervaring in het ontwikkelen van leermiddelen en lesmaterialen passend bij kinderen van diverse niveaus. Hiermee kun je jouw leerlingen het onderwijsniveau bieden dat bij hen past, zonder dat zij over- of ondervraagd worden. Dit voorkomt nare ervaringen ten aanzien van leren. Ieder kind maakt immers een eigen ontwikkeling door in de basisschoolperiode. Het is daarom ook niet te verwachten dat lesmateriaal op één niveau passend is voor alle leerlingen.

Je bestelt eenvoudig lesmateriaal voor verschillende vakken

Het aanbod aan leermiddelen voor het basisonderwijs van Educatieve Uitgeverij Kinheim beperkt zich niet tot enkel rekenen en taal. De uitgeverij biedt een groot assortiment aan leermiddelen aan die zowel in de onder- als bovenbouw van de basisschool inzetbaar zijn. In de onderbouw ligt de focus meer op rekenen, taal en woordenschat. In de bovenbouw komen hier wereldse vakken bij, zoals aardrijkskunde en geschiedenis. Ook voor deze vakken heeft de uitgeverij een goed aanbod aan leermiddelen basisonderwijs voor verschillende niveaus. Zo vind je er werkgidsen, atlassen en blokboeken, maar ook middelen om zelfstandig topografie te leren. Hiermee kan ieder kind zijn/haar eigen tempo bepalen.

Geef jouw leerlingen de kans op eigen tempo te leren

Wil je jouw leerlingen meer mogelijkheden bieden dan het standaard curriculum voorschrijft? Heb jij veel leerlingen in de klas waar een niveau hoger of juist lager een goede zet zou zijn? Laat ze niet langer zweven in een niveau dat niet bij ze past en biedt ze leermiddelen op maat aan voor hun ontwikkeling in het basisonderwijs. Bekijk de website van de uitgeverij en plaats een bestelling.

https://www.kinheim.com/