Squire Artists
Image default
Tweewielers

12 inch scooterbanden kopen online

De beste auto’s, motoren en scooters komen uit Japan. Ze hebben niet altijd de uitstraling van een Rolls Royce, het stoere imago van een Harley Davidson of de elegantie van een Vespa, toch zijn het altijd weer vooruitstrevende technologische wonder voertuigen, die recht uit de toekomst lijken te komen. Dat geldt zeker voor Yamaha scooters, neem bijvoorbeeld de Yamaha Neo en de Yamaha Jog. Op zich lijken ze niet zo bijzonder, ze staan op dezelfde 12 inch scooterbanden die je vaker ziet, maar als je rijdt op een Yamaha merk je dat technisch vernuft bij elke meter die je aflegt. Bij een goede scooter horen ook de juiste scooterbanden, kies daarom voor goede kwaliteit banden voor jouw Yamaha scooter.

 

Goede kwaliteit kan goedkoop zijn, dat bewijst scooteronderdelenshop.com met de 12 inch scooterbanden voor de Yamaha Neo en de Yamaha Jog.

 

Yamaha Neo

Wellicht is de Yamaha Neo vernoemd naar het karakter uit The Matrix, net als die Neo lijkt het alsof deze scooter werkelijk alles kan. Onder de strakke vormgeving schuilt Japanse technologie die direct uit een Sci-Fi film lijkt te komen. De ECU is bekend uit luxe auto’s en laat je snel een diagnose stellen bij slijtage of gebreken. De motor is uiterst zuinig en toch opvallend krachtig. De scooter is perfect gebalanceerd op basis van 12 inch scooterbanden. Het is gewoon een waar genot om op te rijden.

 

Yamaha Jog

Je hoeft niet meer naar school of naar je werk te joggen wanneer je deze Yamaha Jog in de schuur hebt staan. Nou ja, daar zal deze sportieve scooter niet veel tijd doorbrengen, je blijft rijden op deze alleskunner. Compact, wendbaar en lekker sportief in het stadsverkeer, mede dankzij de uitstekende wegligging door de 12 inch scooterbanden. Technisch mag het iets meer zijn, de goedkope prijs bewijst dat kwaliteit niet duur hoef te zijn.

 

Heb jij al één van deze prachtige Yamaha scooters? Controleer of de banden in orde zijn en bestel goedkoop online nieuwe scooterbanden bij scooteronderdelenshop.com.

 

12 inch scooterband

Beide Yamaha modellen rijden op 12 inch scooterbanden. Het ontwerp van de scooter en de maat van de banden zorgen samen voor optimale presentaties op het gebied van wegligging en laag verbruik. Zorg er wel voor dat je op de juiste banden rijdt, merkbanden van de juiste maat en geschikt voor de juiste toepassing. Zo heeft een winterband niet alleen een afwijkend profiel in vergelijking met een zomerband, het materiaal is ook anders. Een winterband wordt bijvoorbeeld niet hard bij koudere temperaturen. Een all-purpose scooterband presteert altijd redelijk, maar je haalt zeker niet de beste prestaties uit jouw Yamaha scooter.

 

Onderhoud aan de scooterband

Controleer regelmatig de bandenspanning en het profiel op de band. Dit verhoogt niet alleen het rijcomfort, het maakt jouw ritten ook een stuk veiliger. Daarnaast is het ook verstandig om regelmatig even te controleren of de ventieldop nog aanwezig is, anders kan het ventiel vervuild raken. Online kun je goedkoop scooterbanden kopen, bezuinig niet op wellicht de voornaamste scooter accessoire; de scooterband.

 

Bestel direct 12 inch scooterbanden online via scooteronderdelenshop.com.