Squire Artists
Image default
Mode en Kleding

Gouden slavenarmband kopen online

De gouden slavenarmband is niet weg te denken wanneer je spreekt over bijzondere sieraden. Je ziet na duizenden jaren historie nog steeds veel actrices, zangers en andere artiesten trots op de foto verschijnen met een gouden slavenarmband. Gelukkig hoef je geen ster te zijn om je even bijzonder te voelen; online kun je heel goedkoop toch prachtige gouden slavenarmbanden kopen. Voor elke gelegenheid is er wel een mooie armband in de collectie.

 

De originele slavenarmband

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de gouden slavenarmband van nu een minder schitterende geschiedenis. Vroeger werden slavenarmbanden gebruikt om slaven gevangen te houden. In de Romeinse tijd werden er voor het eerst slavenarmbanden gedecoreerd waarmee het sieraden werden. Later kwamen er steeds meer gedetailleerde gouden slavenarmbanden in omloop, ook van zilver en andere materialen. Tegenwoordig kopen we slavenarmbanden omdat we ze gewoon mooi vinden.

 

Zilveren en gouden slavenarmbanden

Je kunt online slavenarmbanden kopen van verschillende materialen en in uiteenlopende prijsklassen. De goedkopere armbanden zijn vaak “gold plated” of “silver plated”, met een dun laagje edelmetaal dus. Omdat zilver en goud vrij zacht zijn worden er andere materialen aan toegevoegd om ze harder en duurzamer te maken. Wanneer er steentjes worden ingelegd is het nodig dat het metaal van de armband sterk is, puur goud en zilver zijn te zacht voor dit soort complexe bewerkingen.

 

Andere materialen slavenarmbanden

Naast gouden armbanden heb je ook armbanden van metaal, leer, textiel en combinaties daarvan. Zo blijven deze armbanden trendy en modieus. Anderzijds zie je ook veel klassieke modellen slavenarmband, die met prachtige decoraties een zeer luxueuze uitstraling krijgen. Online kun je de meest prachtige gouden slavenarmbanden kopen die helemaal niet duur zijn. Je krijgt ze snel thuis bezorgd, wees er snel bij voordat jouw favoriet is uitverkocht!

 

Mooi en makkelijk

Een bijkomend voordeel van gouden slavenarmbanden is de pasvorm. Ze passen eigenlijk altijd omdat ze ruim vallen, veel armbanden zijn rondom niet geheel gesloten waarmee je ze heel comfortabel kunt dragen. Deze armbanden zijn zeer goede accessoires die je op veel verschillende manieren kunt combineren met jouw garderobe.

 

Wacht niet langer en neem zelf een kijkje in de webshop om jouw favoriete gouden slavenarmband uit te kiezen.