Squire Artists
Image default
Tweewielers

Duurzaam fietsen is tweedehands fietsen

Wist je dat tweedehands fietsen een duurzaam alternatief biedt voor het kopen van een nieuwe fiets? Er zijn nog zo veel goede tweedehands fietsen dat het eigenlijk een beetje overbodig is om steeds nieuwe fietsen te kopen. Een nieuwe fiets glimt misschien harder maar een gebruikte fiets doet het vaak nog prima en het scheelt je een hoop geld. Je gunt zo een fiets een tweede leven zodat hij niet op de schroothoop terecht komt. Bij Gewoonfietsen.nl vind je een uitgebreid aanbod met verschillende soorten gebruikte fietsen zoals stadsfietsen, omafietsen, kinderfietsen en zelfs elektrische fietsen. 

Kwalitatieve tweedehands fietsen die nog jaren mee kunnen

Misschien denk je bij een tweedehands fiets meteen aan een roestig barrel die uit elkaar dreigt te vallen. Dat is niet het geval als je kijkt naar het aanbod van deze fietsenwinkel in Zoetermeer. De gebruikte fietsen die ze hier aanbieden, voldoen absoluut niet aan dat beeld en lijken zo goed als nieuw. En je kunt erop vertrouwen dat ze ook goed rijden want de fietsen worden rijklaar afgeleverd met drie maanden garantie. Je vindt hier meer dan 700 fietsen van bekende kwaliteitsmerken zoals Gazelle, Batavus en Cortina die allemaal nog in goede staat verkeren en die je meteen meeneemt of bij je thuis laat bezorgen voor een hele scherpe prijs. Je kunt hier ook terecht voor diverse fietsonderdelen zoals verlichting, pedalen, zadels en kinderzitjes.

Vraag om advies of maak een proefrit

Als je vragen hebt over de fietsen, aarzel dan niet om deze te stellen. Ze helpen je in deze winkel graag met persoonlijk advies om de perfecte fiets te vinden die bij je past. Het is daarbij ook mogelijk om eerst even een proefritje te maken op een van de tweedehands fietsen. Gun een fiets dus een tweede leven en koop een scherp geprijsde tweedehands fiets bij Gewoonfietsen.nl in Zoetermeer.